İkinci 500 Sıralamasında, Kayseri'den 21 Firma - Son Dakika
Ekonomi

İkinci 500 Sıralamasında, Kayseri'den 21 Firma

İkinci 500 Sıralamasında, Kayseri\'den 21 Firma

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl açıkladığı 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' anketinde, Kayseri'den 21 firma yer aldı.

26.08.2013 14:58  Güncelleme: 17:00

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl açıkladığı 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' anketinde Kayseri'den 21 firma yer aldı. Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un sahibi olduğu Femaş Metal, bu YIL sıralamaya ilk kez girdi.

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, bu yıl Kayserili firmaların İSO ikinci 500 sıralamasında fazlası ile yer almasının, sanayinin tabana yayılması açısından son derece önemli olduğunu belirti. Başkan Boydak şöyle dedi:

"Sanayimizin tabana yayılması açısından ikinci 500'de firma sayımızın fazla olmasını önemsiyoruz. Çünkü riskimizi tabana yaymış oluyoruz. Ne kadar ayrı firmamız olursa, Kayseri'deki ekonomik canlanma da o kadar hane halkına yansımış oluyor. Ben bu sene listeye ilk defa dahil olan Femaş Metal başta olmak üzere, sıralamada yer alan tüm üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi İkinci 500 Sıralamasında, Kayseri'den 21 Firma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement