İstanbul'un Avm'leri Yılbaşı İçin Hazır - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul'un Avm'leri Yılbaşı İçin Hazır

İstanbul\'un Avm\'leri Yılbaşı İçin Hazır

Alışveriş merkezleri, müşteri memnuniyeti ve ilgi çekmek amacıyla süslemeler ve çeşitli etkinliklerle yeni yıla ''merhaba'' diyecek "Noel Baba"nın çocuklara hikaye anlatmasından dijital yılbaşı ağacının süslenmesine, yurt dışı seyahatlerden hediye araba kazanmaya kadar yeni yıl kutlamaları kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

28.12.2013 11:21

ELİF FERHAN DURMUŞ - İstanbul'daki alışveriş merkezleri (AVM), müşteri memnuniyeti ve ilgi çekmek amacıyla süslenerek, yeni yıl için hazırlandı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, İstanbul'un çeşitli semtlerinde faaliyet gösteren alışveriş merkezleri, süslemeler ve çeşitli etkinliklerle yeni yıla "merhaba" diyecek. Sektördeki rekabetin oluşturduğu çeşitli kampanyalardan, alışveriş merkezlerini tercih eden müşteriler faydalanabilecek.

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni yılı birbirinden eğlenceli, eğitici ve sürpriz dolu aktivitelerle karşılıyor. Sahnede kurulacak dev kar küresi içinde "Noel Baba" çocukları eğlendiren masalları anlatırken, maskot bando grubu birbirinden eğlenceli marşları çocuklar için çalacak. Hediye paketleriyle çocuklara sürpriz hediyeler dağıtacak. 2,5 metre boyundaki peri kızı sihirli sopasıyla misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirecek.

Yeni yıla sayılı günler kala Carousel'in 7'den 70'e misafirlerine hitap eden mağazalarından indirimli olarak alışveriş yapılabilecek ve 31 Aralık tarihine kadar devam eden yaratıcı sanat atölyelerinden ve zeka geliştiren mental aritmetik uygulamalarından ücretsiz olarak çocuklar yararlanabilecek.

5 çifte Londra seyahati ve 1 Mini Cooper fırsatı

Kanyon alışveriş merkezinin "Kanyon Sürpriz Sezonu" kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Aralık ayı boyunca 100 lira ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Kanyon geleneksel yılbaşı çekilişine katılmaya hak kazanıyor. Yılbaşı alışverişini Kanyon'dan yapan 5 çift Londra seyahati ve 1 katılımcı Mini Cooper kazanma fırsatı yakalıyor.

Aralık ayı boyunca Kanyon'da birbirinden heyecanlı etkinlikler de ziyaretçileri bekliyor. Kanyon ziyaretçilerinin, iki hafta boyunca etkinlik alanına kurulacak cam odada Beatles şarkılarıyla karaoke yapma imkanı yakalayabilecekleri yılbaşı etkinlikleri olacak.

Her yıl binlerce ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen geleneksel Kanyon Yılbaşı Konseri bu yıl The Cavern Beatles Band 29 Aralık Pazar günü 18.00 ile 20.00 saatleri arasında yapılacak.

212 İstanbul Power Outlet'te bugün, 30 Aralık ve 31 Aralık'ta saat 14.00'te "Noel Baba" çocuklar ile fotoğraf çektirebilecek. Bugün ayrıca, Kukla Dans Show yapılacak. İstinyePark'ta kurulan Yılbaşı Karnavalı 31 Aralık'a kadar çocukların yüzünü güldürecek.

Dijital yılbaşı ağacı süsleri yakılacak

Forum İstanbul'da 20 Aralık ile 20 Ocak tarihleri arasında tek seferde en az 75 liralık alışveriş yapan ziyaretçiler, dijital yılbaşı ağacındaki yılbaşı süslerini yakmaya çalışarak aldıkları puan karşılığında sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Forum İstanbul, oyuna katılan herkese Turkuazoo Akvaryum'da yılbaşına kadar geçerli olacak "bir bilet alana bir bilet hediye" fırsatı da sunuyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İstanbul'un Avm'leri Yılbaşı İçin Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement