Karayollarında Durum - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Karayollarında Durum

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Karayollarında Durum

Karayollarının üstyapı, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının üstyapı, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara çevre otoyolunun Gerede kavşağı- Çamlıdere kavşağı arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 7 Kasım'a kadar Cankurtaran mevkisi İstanbul-Ankara istikameti 14-17 kilometreleri taşıt trafiğine kapatılacak. Ulaşım, Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

İzmir- Çeşme otoyolunun Narlıdere Çeşme istikameti 0-1 kilometrelerinde asfalt yenileme çalışması nedeniyle sol ve orta şerit trafiğe kapatılacak, ulaşım sağ şeritten devam edecek.

Beşikdüzü- Trabzon devlet yolu 0-57 kilometrelerinde muhtelif yerlerde bulunan köprülerde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 21 Aralık'a kadar 08.00-18.00 saatlerinde trafik tek şeritten kontrollü olarak gerçekleşecek.

Kaynak: AA