Kazakistan ile ikinci dönem geçiş belgeleri için görüşmeler tamamlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kazakistan ile ikinci dönem geçiş belgeleri için görüşmeler tamamlandı

Kazakistan ile ikinci dönem geçiş belgeleri için görüşmeler tamamlandı
06.06.2023 10:25

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kazakistan ile yapılan görüşmeler sonucunda ikili taşımalarda yaşanan artışı dikkate alarak ikinci dönem geçiş belgelerinin erken temini için anlaşma sağladı. 5 bin adet belgenin dağıtım işlemleri bugün başlayacak.

Kazakistan ile yapılan görüşmelerin ardından bugün ikinci dönem geçiş belgelerinin dağıtımı başlıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kazakistan'a ikili taşımalarda yaşanan yüzde 60 artışın dikkate alındığı, bu kapsamda ikinci dönem geçiş belgelerinin erken temini için Kazakistan tarafı ile görüşmelerin tamamlandığı kaydedildi.

Açıklamada, "Ülkemize ulaştırılan 5 bin adet belgenin dağıtım işlemlerine bugün akşam saatlerinde başlanacaktır" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kazakistan ile ikinci dönem geçiş belgeleri için görüşmeler tamamlandı - Son Dakika


Advertisement