Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zam tepkisi: En ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun - Son Dakika
Ekonomi

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zam tepkisi: En ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun

Kılıçdaroğlu\'ndan Erdoğan\'a zam tepkisi: En ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni yılın ilk gününde elektrik ve doğal gaza gelen zamların ardından Erdoğan'a tepki gösterdi.

01.01.2022 00:45  Güncelleme: 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni yıla dakikalar kala 1 Ocak 2022'den itibaren elektrik ve doğal gaza yüksek oranlarda zam yapıldığı açıklandı.

''ÜMÜKLERİNİ SIKTIN''

Bunun üzerine CHP Lideri Kılıçdaroğlu zam kararlarını sosyal medya hesabından eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zam tepkisi: En ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun

Kılıçdaroğlu'nun, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdiği mesaj şöyle:

"Erdoğan, en ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun bu millete. Devasa zamları bu gece getirdin elektriğe, doğalgaza. İnsanlar yılı kapatırken, sessizce ümüklerini sıktın.

Bu millete huzur olmadıkça, Saray'ında sana ve senin çürüttüğün kurumlara da huzur olmayacak. Bu da benim 2022 sözüm olsun!"

Son Dakika Ekonomi Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zam tepkisi: En ufak bir tebessümü bile çok görüyorsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Hüseyin Ermurat: Ya bırak bunları tamam kimse zam istemez ama sen bol keseden atiyon nasıl olsa hükümet elinde değil bukadar asker kamu emekli mayişi PKK la mücadele neyle parasız olmaz yapılan tüneller yollar neyle yapılacak ortada bir gerçek var cebindeki paraya göre harcarsin yoksa ne olur borç batağına suruklenirsin devlet devlet de böyle sen bukadar parayı nerden buluyorsun onuda de 0 1 Yanıtla
  • Kamil Toygar : Hedef 2023 bu tarihe kadar bir yamalı pantolon,altı delik ayakkabı,yırtık çorap dımdızlak kalacağız boş arazide çadır, varil içinde yanan odun, saç sakal birbirine karışmış, gözler kan çanağı, el yüz is içinde çıplak geldik çıplak gideceğiz mantığı yeni ekonomi politikamız 1 0 Yanıtla
  • Emekli Tahminci: Sanki kendi gelee yapmayacak sen once verdigin namus sözünü tutmadin gelsen ne olacak daha beter olacagiz birak sen siyaseti lutfen 0 1 Yanıtla
  • Akın Ercan: Yani biz gelirsek zam yokmu diyorsunuz, zam olmayacak herkese maaş herkese bedava elektrik su verince bu ülkede yatırım nasıl olucak, çalışan memurlara maaşı nasıl vericeksiniz. Yatırım yapmayacaksınız proje yok anladimda, beledilerde ballı ihaleler verip borçlar arşa vardığında IMF ye gidiceksiniz tamamda karşılığında ne vericeksiniz. 0 1 Yanıtla
  • Sami Göksu: Sayın başkan sizin hava gazı partisi olduğunuzu birkez daha esefle izledim milleti bukadar düşündüğünü hiç ummam yıl başı programı bakın şişli Beşiktaş Kadıköy İzmir vs belediye leri para akıttı oysa aç dediğin birsürü insan ve köstebek yuvasına dönmüş kaldırım larda yürünmez hale geldik ayıp be 0 0 Yanıtla
  • günahkar kisi5: ARTIK BU ÜLKEDE YAŞAMAK AŞIRI ZORLAŞTI.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN MILLETIN.BU NEDIR YA. 0 0 Yanıtla
  • Irfan Mengü: Bizde seçim zamanı gelince gereken yaparız bu neye ecevit zamanına döndük yat kalk zam 0 0 Yanıtla
  • Ali Tapış: Bu milletin hakkınını koruyan tek siyasetçi kıymeti bilinmiyor 0 0 Yanıtla
  • Gümrük Muhafaza Ekipleri 2 Haftada 142 Milyon Liralık Kaçakçılık Girişimine Engel Oldu
    09:33 Gümrük Muhafaza Ekipleri 2 Haftada 142 Milyon Liralık Kaçakçılık Girişimine Engel Oldu

    Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, son iki haftada yaptıkları operasyonlarla Türkiye genelinde gerçekleşen kaçakçılık girişimlerini engelledi. İstanbul, İzmir, Van ve Artvin'de yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak eşya ve ticari malzemeler ele geçirildi. Toplamda 142 milyon liralık kaçakçılık girişimi engellendi.

  • VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı
    09:31 VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı

    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,2 artışla 9.835,00 puandan başladı. Analistler, küresel pay piyasalarında, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesine karşın pozitif bir seyir izlendiğini belirtti.

  • Küresel piyasalar ABD büyüme verileri öncesinde pozitif seyrediyor
    09:10 Küresel piyasalar ABD büyüme verileri öncesinde pozitif seyrediyor

    ABD Merkez Bankasının faiz indirimine ilişkin belirsizlikler devam ederken, bugün ABD'de açıklanacak büyüme verileri ve Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları piyasaların odağında yer alıyor. Analistler, ABD'deki büyüme verilerinin piyasalarda oynaklığı artırabileceğini ifade ediyor.

  • MHP Milletvekili Baki Ersoy, çiftçilerle buluştu ve yatırım sözleri aldı
    09:09 MHP Milletvekili Baki Ersoy, çiftçilerle buluştu ve yatırım sözleri aldı

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Şeker'in düzenlediği iftar programında çiftçilerle bir araya geldi. Ersoy, programda Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'dan Sarıoğlan için yem fabrikası sözü aldıklarını belirtti. Ayrıca Ersoy, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptığı telefon görüşmesinde Pınarbaşı ilçesindeki TOKİ projesinin mayıs ayında ihaleye çıkacağını öğrendiğini ifade etti.

  • İstanbul serbest piyasada dolar 32,3110 liradan, avro 34,9690 liradan güne başladı
    09:08 İstanbul serbest piyasada dolar 32,3110 liradan, avro 34,9690 liradan güne başladı

    İstanbul serbest piyasada doların alış fiyatı 32,3090 lira, satış fiyatı ise 32,3110 lira olarak belirlendi. Avronun alış fiyatı 34,9670 lira, satış fiyatı ise 34,9690 lira olarak açıklandı. Dün doların satış fiyatı 32,2700 lira, avronun satış fiyatı ise 34,9050 lira idi.

  • Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor
    08:19 Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor

    Emeklilerin banka promosyon tutarlarında artışa gidildi. Kamu bankaları 8 bin ile 12 bin lira arasında değişen tutarlarda promosyon ödeyecek. Başvurular bankalardan ya da e-devlet üzerinden yapılabiliyor. Promosyon ödemeleri bugün başlıyor.


Advertisement