"McAfee AntiVirus Plus" Programı - Son Dakika
Ekonomi

"McAfee AntiVirus Plus" Programı

"McAfee AntiVirus Plus" Programı

Şekerbank "McAfee AntiVirus Plus" programı ile şimdi de müşterilerinin bilgisayarlarını koruyacak.

14.12.2011 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şekerbank'tan müşterilerine ücretsiz

Şekerbank, internet şubesi güvenliğinin yanı sıra şimdi de "McAfee AntiVirus Plus" programı ile müşterilerinin bilgisayarlarını koruyor. Şekerbank'ın internet şubesi kullanıcıları, ödüllü bir güvenlik ürünü olan McAfee AntiVirus Plus programına, 12 ay süresince ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Şekerbank müşterileri, McAfee AntiVirus Plus programını, internet şubesi üst menüsünde yer alan "McAfee" butonunu tıklayarak ya da "tanımlamalar-güvenlik ayarları" menüsünü kullanarak bilgisayarlarına kolayca indirebilecekler. Programı kullanabilmek için Şekerbank'ın bireysel ya da kurumsal internet şubesi kullanıcısı olmak yeterli olacak.

Kişisel bilgiler de güvenlik altında…

McAfee AntiVirus Plus programı, anti-virus, firewall (kişisel güvenlik duvarı) ve anti-spyware (casus yazılımlara karşı) özelliklere sahip olduğu için, Şekerbank müşterilerinin bilgisayarları, casus yazılımlara karşı korunduğu gibi kişisel bilgilerinin ele geçirilmesi de engellenecek.

Ürününün içerisinde bulunan SiteAdvisor sayesinde de müşteri, herhangi bir siteye tıklamadan önce web sitesinin güvenli olup olmadığını görebilecek. Bilgisayara zarar verecek yazılımları engelleyen program, phishing (yemleme) koruması uyarıları ile de kimliğin çalınmasına ve mali bilgilerin ele geçirilmesine yönelik web sitelerine karşı bilgisayarı koruyacak özelliklere sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 'McAfee AntiVirus Plus' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement