Microsoft Sunduğu Hizmetlerle Şirketlerin İhtiyaçlarını Ne Ölçüde Karşılıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Microsoft Sunduğu Hizmetlerle Şirketlerin İhtiyaçlarını Ne Ölçüde Karşılıyor?

Bicentrix / Yönetici Ortak Onur Önder, Microsoft'un sunduğu çözümleri ve iş ortaklarına sağladığı kolaylığı Wise TV'ye anlattı.

10.01.2016 02:29

Bicentrix/ Yönetici Ortak Onur Önder, Microsoft'un sunduğu çözümleri ve iş ortaklarına sağladığı kolaylığı Wise TV'ye anlattı.

En küçük işletmelerden en büyük küresel şirketlere kadar Microsoft sunduğu hizmetler ve çözümlerin şirketlerin ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü karşılayabildiğine dikkat çeken Önder, konuşmasına şöyle devam etti: "ERP ve CRM yazılımlarından tutun da donanım bilgisayarlara tabletlere ve bunların üzerinde çalışan işletim sistemlerine kadar birçok alanda da ürün ve segmentte hizmet veriyor. Bizim de Microsoft ile birlikte yürüttüğümüz iş ortaklıklarında gördüğümüz en büyük faydalardan biri müşterilere çok çeşitli bir seçim havuzu sunuyor olmak. Bu imkanları sadece Microsoft konumlandırmıyor bizim gibi iş ortakları da tüm Microsoft ürünleri ile müşterilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. O yüzden Microsoft sadece belirli bir müşteri havuzuna ya da portföye değil 5-6 kişilik şirketten binlerce çalışanı olan global şirketlere kadar çözüm üreten ve bu çözümleri konumlandıran bir şirket pozisyonunda bizim gözümüzde."

Microsoft Sunduğu Hizmetlerle Şirketlerin İhtiyaçlarını Ne Ölçüde Karşılıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Microsoft Sunduğu Hizmetlerle Şirketlerin İhtiyaçlarını Ne Ölçüde Karşılıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement