Modada Dev Ortaklık - Son Dakika
Ekonomi

Modada Dev Ortaklık

Modada Dev Ortaklık

Mudo ve Markafoni güçbirliğiyle online perakendede yeni bir dönem başlıyor

30.04.2015 14:19

Türkiye perakende sektörünün öncülerinden Mudo ile Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni.com güçlerini birleştirerek perakende sektöründe oyunun kuralını değiştiriyor. Mudo.com.tr'nin tüm operasyonel ve pazarlama süreçlerini Markafoni Grubu'nun üstlenerek gerçekleştirildiği bu işbirliği modeli ile iki dev marka, Mudo'nun en büyük mağazasını açmaya hazırlanıyor. Microsoft'un bulut bilişim teknolojisi ve e-ticaret çözüm desteği ile online perakendede yeni bir dönem başlıyor

Yaşam tarzı perakendeciliğinin yenilikçi ve öncü markası Mudo ile Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni.com; online alışveriş sektörüne model olacak yeni bir işbirliğine adım attı. Türkiye'nin bilişim gücüne güç katan Microsoft'un e-ticaret ve perakendeye yönelik çözüm ortaklığıyla gerçekleşen ve sektör dinamiklerini değiştirecek bu işbirliği ile Mudo.com.tr'nin tüm operasyonel ve pazarlama faaliyetleri, Markafoni.com tarafından yürütülecek. İşbirliği çerçevesinde, Mudo'nun online kanaldaki tüm çalışanları Markafoni Grubu bünyesine dahil oluyor.

Mudo ve Markafoni arasındaki güçbirliği, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu, Markafoni Grubu CEO'su İlker Baydar ve Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen'in katıldığı Türkiye'nin en büyük ve ilk bahçe mağazası Maslak Mudo Concept Bahçe'de gerçekleşen bir basın toplantısıyla duyuruldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Modada Dev Ortaklık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement