Motosiklet ve Bisiklet Tutkunları Eurasia Moto Bike EXPO'da Buluşacak - Son Dakika
Ekonomi

Motosiklet ve Bisiklet Tutkunları Eurasia Moto Bike EXPO'da Buluşacak

Motosiklet ve bisiklet severlerin beklediği Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, 26 Şubat-1 Mart arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

16.02.2015 11:19  Güncelleme: 11:21

Motosiklet ve bisiklet severlerin beklediği Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Eurasia Moto Bike Expo 2015), 26 Şubat-1 Mart arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Dünya Fuar Yapım açıklamasına göre İstanbul Fuar Merkezi'nin 9, 10 ve 11. salonlarında düzenlenecek fuar, yeniliklere ve görsel şovlara ev sahipliği yapacak.

Eurasia Moto Bike Expo'nun girişinde verilen çekiliş kuponunu doldurarak fuaye alanındaki çekiliş sandığına atan ziyaretçiler, Triumph street triple KTM RC 200 marka motosikletin yanı sıra Bianchi, Carraro, Ghost ve Capierre marka bisikletin sahibi olacak.

Bu yıl yedincisi düzenlenecek fuarı Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneği'nin (BİSED) çatısı altındaki tüm kuruluşların yanı sıra çok sayıda kulüp destekliyor.

İki teker tutkunlarını buluşturan fuar, dünya motosiklet ve bisiklet şampiyonlarının gösterilerine de sahne olacak. Rok Bagoros'un yanı sıra Steel SilencerZ ve Throttlerz Takımı motosiklet üzerinde yaptıkları akrobasi hareketleriyle fuara gelenleri eğlendirecek. Dünya Trialbiking Şampiyonu Thomas Öhler ise bisiklet şovuyla yeteneklerini sergileyecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Motosiklet ve Bisiklet Tutkunları Eurasia Moto Bike EXPO'da Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement