Muud'da nisan ayının zirvesi belli oldu - Son Dakika
Ekonomi

Muud'da nisan ayının zirvesi belli oldu

Muud\'da nisan ayının zirvesi belli oldu

Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud'un nisan ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı.

05.05.2022 10:48  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud'un nisan ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilen Serdar Ortaç Şarkıları, Vol. 1 en çok dinlenen yerli albümler listesinde ilk sırada yer alırken, en çok dinlenen yerli single Uzi'nin seslendirdiği Arasan da şarkısı oldu.

Yabancılarda ise Camila Cabello'nun Familia albümü ve Maneskin - Beggin parçası dinlendi.

Türk Telekom'un güncel ve zengin müzik arşiviyle dikkati çeken müzik platformu Muud'un nisan ayında en çok dinlenen isimler ve albümler listesi belli oldu.

Platformda en çok dinlenen yerli albümler kategorisinde ilk sırada Türk pop müziği önemli isimlerinden Serdat Ortaç'ın eserlerinin çeşitli sanatçılar tarafından yorumlandığı Serdar Ortaç Şarkıları, Vol. 1 albümü yer aldı.

Albümde Serdar Ortaç'ın şarkılarını Türk müziğinin önemli sanatçılarından Derya Uluğ, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali ve Bengü gibi isimler seslendirdi.

Uzi, Arasan da parçası ile yerli single listesinde zirveye yerleşti.

Muud'un nisan ayında en çok dinlenilen yabancı şarkılar kategorisinin bir numarası ise Maneskin - Beggin şarkısı oldu.

Nisan ayında Camila Cabello, en çok dinlenen yabancı sanatçılar sıralamasında ilk sırada yer aldı. Yine Camila Cabello'nun Familia albümü yabancı albümler sıralamasında en çok dinlenen albüm olarak kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Muud'da nisan ayının zirvesi belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • KOSGEB, 2023'te 107 Bin İşletmeye 18,1 Milyar Lira Destek Sağladı
    11:10 KOSGEB, 2023'te 107 Bin İşletmeye 18,1 Milyar Lira Destek Sağladı

    Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), 2023'te çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren yaklaşık 107 bin işletmeye 18,1 milyar liradan fazla destek sağladı. KOSGEB'in 2023 Yılı Faaliyet Raporu'na göre, desteklerin çoğu Akdeniz Bölgesi'ndeki işletmelere verildi. Ayrıca, deprem bölgesindeki işletmelere 12,8 milyar lira destek sağlandı.

  • Yüreğir Ziraat Odası Başkanı: Gıdaya Erişim Zorlaşıyor
    11:06 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı: Gıdaya Erişim Zorlaşıyor

    Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, artan nüfus baskısının gıda üretimine olan talebi artırarak gıda fiyatlarını yükseltmekte olduğunu ve gıdaya erişimi zorlaştırdığını söyledi. Doğan, gıdaya erişimde yaşanan zorlukların başlıca nedenleri ve çözüm önerileri ile ilgili olarak da konuştu.

  • Emekli Polis Ahşap Eşya Yapımını Gelir Kapısına Dönüştürdü
    11:05 Emekli Polis Ahşap Eşya Yapımını Gelir Kapısına Dönüştürdü

    Mersin'de yaşayan 62 yaşındaki emekli polis Zekeriya Şimşek, emeklilik sonrası başladığı ahşap eşya yapımını gelir kaynağı haline getirdi. İlk olarak eşine ahşaptan spatula yapan Şimşek, ürünlerinin beğenilmesiyle satış yapmaya başladı. Atölyeye ihtiyaç duymadan ahşap sanatını sürdüren Şimşek, farklı ağaç türlerinden doğrama tahtası, spatula, tokmak gibi ürünler yapıyor.

  • Tarsus'a Fuar ve Kongre Merkezi Kazandırılacak
    11:04 Tarsus'a Fuar ve Kongre Merkezi Kazandırılacak

    Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Tarsus ilçesine fuar ve kongre merkezi kazandıracaklarını belirtti. Tarsus'un ticaret ve turizm trafiğinin kesişim noktası olduğunu vurgulayan Soydan, modern ve uluslararası bir tesis inşa edeceklerini söyledi.

  • Adıyaman'ın coğrafi işaretli lezzeti çiğ köfte, ramazanda iftar sofralarının aranan lezzeti
    10:57 Adıyaman'ın coğrafi işaretli lezzeti çiğ köfte, ramazanda iftar sofralarının aranan lezzeti

    Adıyaman'ın coğrafi işaretli lezzeti olan çiğ köfte, ramazanda iftar sofralarının aranan lezzeti olmaya devam ediyor. Adıyamanlılar tarafından evlerde hazırlanan çiğ köfte, son yıllarda bu alanda üretim yapan işletmelerin artmasıyla yurdun dört bir yanında tüketilmeye başlandı. Adıyaman Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, çiğ köftenin sektör haline geldiğini belirtti. İftar sofralarında sık sık yer alan çiğ köfte, Türkiye'nin tüm illerine gönderilip tüketiciye taze şekilde sunuluyor.


Advertisement