Öğrencinin Kırtasiye Faturası 353 Lira - Son Dakika
Ekonomi

Öğrencinin Kırtasiye Faturası 353 Lira

25 milyona ulaşan öğrenci sayısı kırtasiye pazarını son iki yılda yüzde 3,5 büyütürken aileler kitap ve kırtasiye ihtiyacı için öğrenci başına yıllık 353 TL'lik harcama yapıyor.

31.01.2018 12:11

Toplam 2 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşan pazarda satışların yüzde 85'inin okul çevresindeki kırtasiye mağazalarından yapıldığına işaret eden Anadolu Grubu şirketlerinden Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, gelecek 5 yılda Ortadoğu'ya odaklanarak, her 5 çocuktan birine ulaşmayı planladıklarını aktardı.

"OYUNCAKTA BÜYÜDÜK"

Hizaler, Avrupa'nın en büyük kırtasiye fuarı olan Paperworld'de yeni döneme vepiyasaya ilişkin bilgiler vererek, "Adel, 272.2 milyon TL'lik ciro, 450 çalışan ve 15 bin satış noktasında faaliyet gösteriyor. Milyonlarca ürün satıyoruz ama hepsi kuruşlarla satıldığı için kuruş imparatorluğu olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. 50 ülkeye Adel markalı ürün satıyoruz. Mısır'ı portföyümüze kattık. Serbest ticaret anlaşmalarının olduğu bölgelere öncelik verdik" diye konuştu. Oyuncakta da son 3 yılda 10 kat büyüdüklerini kaydeden Hizaler, 1 milyon dolarla başladıkları satışları 10 kat büyüttüklerini dile getirdi. (Sözcü)

Öğrencinin Kırtasiye Faturası 353 Lira

Son Dakika Ekonomi Öğrencinin Kırtasiye Faturası 353 Lira - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement