Samsun Ticaret Borsası'nda Başkan Değişmedi - Son Dakika
Ekonomi

Samsun Ticaret Borsası'nda Başkan Değişmedi

Samsun Ticaret Borsası\'nda Başkan Değişmedi

STB'de yapılan seçimde mevcut Meclis Başkanı Ahmet Takış ve Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır üyelerin tamamının oylarını alarak görevde kaldı.

18.05.2013 12:31  Güncelleme: 15:48

Samsun Ticaret Borsası'nda yapılan seçimde mevcut Meclis Başkanı Ahmet Takış ve Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır üyelerin tamamının oylarını alarak görevde kaldı.

Samsun Ticaret Borsası'nın geçen hafta yapılan meclis üyelikleri yenileme seçimlerinin ardından göreve gelen meclis üyeleri, bugün de yönetim kurulunu, meclis başkan, başkan yardımcıları ve katip üyelerini, genel kurul delegelerini, disiplin kurulunu, hesapları inceleme komisyonunu belirlemek için sandık başına gitti. İlkadım İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde yapılan seçimler, Samsun Ticaret Borsası binasında gerçekleştirildi. Sabah saat 09.00'da başlayan seçimler, 21 meclis üyesinin tamamının oy kullanmasıyla erken sona erdi.

Seçimlere tek liste ile giren mevcut Meclis Başkanı Ahmet Takış ile Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, üyelerin tamamının oylarını alarak tekrar göreve seçildi. Takış ve Çakır, seçimler sonrası tebrik ve kutlamalarını kabul etti. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da her iki başkanı tebrik ederek, yeni çalışma döneminde başarılar diledi.

Seçim sonrası kısa bir açıklamada bulunan Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, "Geçen hafta ilk etabını yaptığımız seçimler, bugün de başkanlık yönetim kurulu ve meclis başkanlığı divanıyla beraber tamamlandı. Hem meclis hem de yönetim kurulu olarak gördüğünüz gibi tek liste olarak seçime girdik. Üyelerimiz önümüzdeki dört yıllık yönetim yetkisini tekrar bize vermiştir. Bizi destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum. Onların güvenine layık olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Bundan sonra da hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Samsun Ticaret Borsası'nda Başkan Değişmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement