Şeker Piliç'e Dev Talip - Son Dakika
Ekonomi

Şeker Piliç'e Dev Talip

Şeker Piliç\'e Dev Talip

Şeker Piliç, üretim ve satışları durdurup, Banvit ile ön görüşmelere başlıyor.

28.01.2013 17:28  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şeker Piliç ve Yem Sanayi, banka hesapları üzerinde ihtiyacı haciz bulunması nedeniyle gerekli hammadde alım imkanlarının kalmadığını, bu nedenle üretim ve satışın durdurulacağını, diğer taraftan Banvit ile ön görüşmelere başlandığını açıkladı.

"HAMMADDE ALIM İMKANIMIZ KALMADI"

Şeker Piliç'ten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, "Alacaklarımız ve banka hesaplarımız üzerinde ihtiyati haciz bulunması nedeniyle üretim için gerekli hammadde alım imkanımız kalmamıştır" denildi. Şirket, bugün itibariyle üretim ve satışlarının devam ettiğini, sözleşmesi iptal olan bayi ve market olmadığını belirterek, "Üretim için gerekli olan hammadde temin edilemeyeceği için mevcut canlı varlıklar hızlı bir şekilde elden çıkarılarak üretim ve satışımız durdurulacaktır" denildi.

BANVİT İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Bu açıklama sonrası Şeker Piliç'ten öğleden sonra KAP'a yapılan açıklamada, "Sektörümüzün ve Bandırma bölgemizin en önemli istihdam odaklarından biri olan Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. ile ön görüşmelere başlanmıştır. Yapılacak görüşmelere istinaden gelişmeler kamuya duyurulacaktır" denildi.

TORUNLAR GIDA İLE ORTAKLIK GÖRÜŞMESİ BİTTİ

Şeker Piliç, borsaya geçen hafta sonu yaptığı açıklamada, şirketin borçlu olduğu firmaların bir kısmı tarafından icra takiplerinin başlatıldığını öğrendiklerini ve hacizler nedeniyle Torunlar Gıda San. Tic. AŞ ile yapılan ortaklık görüşmelerinin son bulduğunu duyurmuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Şeker Piliç'e Dev Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement