Sendikacılar Maaş Zammını Protesto İçin Bordro Yaktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Ekonomi

Sendikacılar Maaş Zammını Protesto İçin Bordro Yaktı

Sendikacılar Maaş Zammını Protesto İçin Bordro Yaktı
15.01.2016 16:11

Adana'da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı memurlar, yeni yılla birlikte yapılan zamlar ve maaş artışlarına tepki gösterip bordro yaktı.

Adana'da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı memurlar, yeni yılla birlikte yapılan zamlar ve maaş artışlarına tepki gösterip bordro yaktı.

İnönü Parkı'nda bir araya gelen 30 kişilik grup adına Eğitim-Sen Adana Şube Sekreteri Zeynel Kete açıklama yaptı. Kete, ocak ayının ilk haftasında elektrik, doğalgaz ve gıda zamlarının maaşlardaki artışı erittiğini savunarak şöyle dedi:

"Emeği ile geçinen tüm kesimlerin daha fazla sefalete itildiği, kamu kaynaklarının savaşa aktarıldığı, iş güvencemize göz dikildiği, kıdem tazminatının fona dönüştürülerek talan edilmek istendiği, yandaşlığın, kadrolaşmanın hız kazandığı bir süreçteyiz."

Maaşlardaki kayıpların bir an önce telafi edilmesini isteyen Kete ve beraberindekiler, maaş bordrolarını yaktıktan sonra parktan ayrıldı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Sendikacılar Maaş Zammını Protesto İçin Bordro Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement