Sheraton Ataköy'e 60 Milyon Dolar Yattı, 250 Kişi İş Buldu - Son Dakika
Ekonomi

Sheraton Ataköy'e 60 Milyon Dolar Yattı, 250 Kişi İş Buldu

Sheraton Ataköy\'e 60 Milyon Dolar Yattı, 250 Kişi İş Buldu

Dati Yatırım Holding A.ş Yürütme Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Kıran, "Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'e 60 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptık, 250 Kişiye İstihdam Sağladık" Dedi.

09.04.2009 01:34

Dati Yatırım Holding A.Ş Yürütme Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Kıran, "Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’e 60 milyon dolarlık yatırım yaptık, 250 kişiye istihdam sağladık" dedi.

Dati Yatırım Holding A.Ş, franchise anlaşması yaptığı Starwood Grubu’nun beş yıldızlı markası Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yenileme yatırımını tamamlayarak, kapılarını açtı. Kıran, Özelleştirme İdaresi’nden 200 milyon dolara devraldıkları Ataköy Marina, Galleria ve Ataköy Otelcilik’te bir dizi yeni yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Kıran, mega yat limanı, apart residance, kongre ve alışveriş merkezini içeren yaşam merkezinin olduğunu, bu projeye 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını, bu projeleri krizde önlerini görebilmek için dondurduklarını belirtti.

6’ncı Sheraton oldu

Sheraton Orta ve Doğu Avrupa Direktörü Erhard Noreisch ise, otelin, Sheraton zincirleri arasında son dönemdeki örnek yatırımlardan biri olduğunu vurgulayarak, İstanbul Ataköy’le, Türkiye’de altıncı Sheraton otelini açtıklarını, önümüzdeki 3 yıllık dönemde Afrika, Doğu Avrupa ve Orta Doğu’da 50 yeni otel projeleri olduğunu bildirdi. Dati Yatırım Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kalkavan da, daha lüks bir Galeria Alışveriş Merkezi yapacaklarını, Ataköy’ü büyük gemilerin yanaşabileceği bir liman haline getireceklerini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Sheraton Ataköy'e 60 Milyon Dolar Yattı, 250 Kişi İş Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement