Siirt'te uzun yıllardan beri banka müdürlüğü yapan ve Siirtli vatandaşlar tarafından sevilen hemşerimiz Mehmet Sevinç Finans Bank Müdürlüğüne getirildi. Pazartesi günü bankacılık hizmetine başlayacak olan Finans Bank resmi açılışını ileriki tarihlerde yapacağı öğrenildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Finans Bank Müdürü Mehmet Sevinç Siirtli vatandaşlar hizmet vermek için ellerinden geleni yapacaklarını ve bu anlamda banka olarak Siirt'te bulunan ticari işletmeler, bireysel müşterilerimize iyi hizmet vereceklerini ifade etti.
Piyasaya iddialı gireceklerini ifade eden Mehmet Sevinç "Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacağız. Bu anlamda tüm Siirtli vatandaşları bankamıza bekliyoruz. 'Bizce mümkün' sloganı ile özetlediği bankacılık yaklaşımı ile yola çıktık" dedi.
Muhabir : M. Yücel DURAK
Son Dakika › Ekonomi › Siirt'te Finans Bank Açılıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?