Tarım Kredi Kooperatif marketleri stokçuluğun önüne geçmek için kolları sıvadı! 3 temel gıdaya kota uygulaması geldi - Son Dakika
Ekonomi

Tarım Kredi Kooperatif marketleri stokçuluğun önüne geçmek için kolları sıvadı! 3 temel gıdaya kota uygulaması geldi

Tarım Kredi Kooperatif marketleri stokçuluğun önüne geçmek için kolları sıvadı! 3 temel gıdaya kota uygulaması geldi

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde un, yağ ve şekere 1 adetlik satış kotası getirildi. Bu ürünlerin önüne yazılan bilgilendirme yazısında stokçuluğun önüne geçilmesi için kotanın uygulandığı ifade edildi.

23.11.2021 22:06  Güncelleme: 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda alışveriş yapmasıyla gündeme gelen Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde bazı temel gıda ürünlerine 1 adetlik satış kotası getirildi. Stokçuluğa karşı yapıldığı belirlenen uygulamada un, yağ ve şeker ürünlerinin önüne yerleştirilen bilgilendirme yazısı dikkat çekti.

STOKÇULUĞA KARŞI HAMLE

Sputnik'in haberine göre un, yağ ve şeker raflarına asılan bilgilendirme yazısında "Ürünlerimiz ve indirimlerimizden, tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun önüne geçilmesi için verdiğiniz desteğe teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz" ifadelerine yer verildi.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinden temel gıdalara 1 adet kotası

SATIN ALIMDA 1 ADET KOTASI

Bu nedenler müşteriler 5 litrelik ayçiçek yağını, 5 kilogramlık toz şekeri ve 5 kilogramlık buğday ununu yalnız 1 adet alabiliyor. 2 litrelik ayçiçek yağı da 2 adet satışla sınırlandırılmış durumda.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinden temel gıdalara 1 adet kotası

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN "ŞUBE SAYISINI ARTIRIN" TALİMATI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda gıda fiyatlarındaki artışın ardından bir Tarım Kredi Kooperatif marketine giderek alışveriş yapmış ve "fiyatların uygun" olduğunu belirtmişti.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinden temel gıdalara 1 adet kotası
Tarım Kredi Kooperatif marketlerinden temel gıdalara 1 adet kotası
Kaynak: Diğer

Son Dakika Ekonomi Tarım Kredi Kooperatif marketleri stokçuluğun önüne geçmek için kolları sıvadı! 3 temel gıdaya kota uygulaması geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement