Tav, Türk Hava Kurumu ile Anlaşma İmzaladı - Son Dakika
Ekonomi

Tav, Türk Hava Kurumu ile Anlaşma İmzaladı

Tav, Türk Hava Kurumu ile Anlaşma İmzaladı

TAV Akademi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THKÜ) Yaşam Boyu Gelişim Merkezi ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri kapsamında iş birliği anlaşması imzaladı.

25.12.2013 12:53

TAV Akademi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THKÜ) Yaşam Boyu Gelişim Merkezi ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri kapsamında iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma ile TAV Akademi, havalimanı işletmeciliği konusundaki bilgi birikimi ve deneyimini THKÜ Yaşam Boyu Gelişim Merkezi öğrencilerine aktaracak.

TAV Havalimanlarının kurumsal eğitim ve gelişim platformu TAV Akademi, Türkiye'nin havacılık ve uzay bilimleri alanındaki ilk ve tek ihtisas üniversitesi olan THK Üniversitesi ile iş birliği yaptı. TAV Havalimanları ile THKÜ arasında varılan iş birliği ile ilgili imza töreni düzenlendi. Atatürk Havalimanında düzenlenen imza törenine, TAV Havalimanları Holding İş Destek Başkan Yardımcısı Yiğit Oğuz Duman ile THKÜ Yaşam Boyu Gelişim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Semih Şahinel katıldı.

THKÜ Yaşam Boyu Gelişim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Semih Şahinel, imza töreninde bir konuşma yaparak "Öncelikle TAV Akademiyi eğitim programlarımızda birer profesyonel akademisyen olarak görmek istiyoruz. Sonra da yurt dışından gelen teklifleri beraber değerlendirip bu eğitim programlarını birlikte yapmak istiyoruz." dedi.

TAV Havalimanları Holding İş Destek Başkan Yardımcısı Yiğit Oğuz Duman ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"THKÜ ile bugüne kadar çok güzel iş birliklerimiz oldu. Bu vesile ile de THKÜ ile şimdi bir iş birliğine gidiyoruz. Ana amacımız, TAV grubunda birikmiş bilgiyi akademik dünyanın ihtiyaçları ile buluşturabilmek ve her zaman konuşulan 'üniversite sanayi iş birliği', 'üniversite iş hayatı iş birliği' meselesine çok güzel bir örnek oluşturabilmek. Bu işbirliğine akıl koydukları, değer kattıkları için çok teşekkür ediyorum."

TAV Akademi, THKÜ Yaşam Boyu Gelişim Merkezi ile arasında imzalanan sözleşme kapsamında bilgi birikimi ve tecrübesini havacılık sektöründe uzmanlaşmak isteyen gençlere aktaracak. TAV Akademi'nin uzman eğitmenleri tarafından THKÜ öğrencilerine havalimanı işletmeciliğinden havalimanı insan kaynakları yönetimine sekiz ana başlıkta eğitimler sunulacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tav, Türk Hava Kurumu ile Anlaşma İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement