Teknoloji Buluşmaları Balıkesir'de - Son Dakika
Ekonomi

Teknoloji Buluşmaları Balıkesir'de

Teknoloji Buluşmaları Balıkesir\'de

TURKCELL Ana Sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen "Türkiye Teknoloji Buluşmaları", Güney Marmara Bölgesini hedefleyecek ve BALIKESİR'DE gerçekleşecek.

03.03.2017 16:08  Güncelleme: 16:09

Gün geçtikçe sahnesi ve destekçileri genişleyen ve iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatıran, gündem yaratan teknolojik girişimciliğin farkındalığını yaratan, KOBİ'ler ve Girişimcilerin yoğun ilgisini çeken buluşmalar BALIKESİR SANAYİ ODASI ile BALIKESİR TİCARET ODASI ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin öne çıktığı sunumlarda, GİRİŞİMCİLİK, ETİCARET ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ ndeki yenilikler sahnede olacak. Bu özel güne girişim odaklı her KOBİ'miz davetli.

9 Mart 2017 Perşembe günü saat 12:00 Balıkesir Balkonuk Center' da gerçekleşecek olan etkinlik, Balıkesir Valisi Ersin YAZICI, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip UĞUR, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail UĞUR'un yapacakları açılış konuşmaları ile başlayacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Turkcell CEO'su Kaan TERZİOĞLU ve TEB Genel Müdürü Ümit LEBLEBİCİ' nin konuk olacağı ilk panel ise usta televizyon programcısı Sami ALTINKAYA moderasyonunda ve BLOOMBERGHT TV eşzamanlı canlı yayınında gerçekleştirilecek.

Son zamanların en yoğun ve ilgi çekici konferans zincirinin diğer konuşmacıları arasında ise sektörün en önemli isimleri yer alıyor. Markafoni CEO'su İlker BAYDAR, PEPPEE karakterinin yaratıcısı Ayşe Şule BİLGİÇ, SefaMerve.com CEO'su Mehmet Metin OKUR, Ticimax CEO'su Cenk ÇİĞDEMLİ, F.I.T CEO'su Koray BAHAR, gibi sektöre yön veren duayenler bilgi ve tecrübelerini paylaşacaklar. Toplamda 22 konuşmacının yer alacağı bu özel günü kaçırmayın.

"Türkiye Teknoloji Buluşmaları" nın Ana Sponsoru bu yılda TURKCELL olurken, Gittigidiyor.com platin sponsor oldu. TEB, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, DoraBase, Ayen Software, Pegasus Havayolları, YOLO, Cimri.com, Emarsys, Kariyer.net, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Binbircesit.com,Turkports.com, Pepakura Digital, AjansTR, YOLO, CYF Fuarcılık ve OevBuev.com ise diğer sponsor firmalardan bazıları. Endeavour tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, bu yıl TOBB himayesinde gerçekleşiyor.

Bu kapsamda işine teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcileri konferansa davetli. http://www.teknolojibulusmalari.com/ adresinden ücretsiz kayıt yaptırabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Teknoloji Buluşmaları Balıkesir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement