TESK'ten 2 Milyon İş Yerine "Hepimiz Kardeşiz" Afişi - Son Dakika
Son Dakika Logo

TESK'ten 2 Milyon İş Yerine "Hepimiz Kardeşiz" Afişi

09.09.2015 11:31

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ülke genelinde artan terör olaylarına karşı 2 milyon iş yerine üzerinde "Hepimiz kardeşiz" yazılı afiş asılacağını bildirdi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ülke genelinde artan terör olaylarına karşı 2 milyon iş yerine üzerinde "Hepimiz kardeşiz" yazılı afiş asılacağını bildirdi.

Palandöken, yazılı açıklamasında, birlik ve beraberliğin zarar görmemesi gerektiğini belirterek, "İçimizi yakan ve toplum olarak bizi hüzne boğan bu olaylar mutlaka son bulmalıdır" ifadesini kullandı.

Millet olarak terör olaylarıyla birlikte büyük acı yaşandığını ve onlarca vatan evladının şehit verildiğini kaydeden Palandöken, "Hain pusular, mayınlar ve çatışmalarla sadece canlarımızı değil, kardeşliğimizi, birliğimizi ve geleceğe dair umutlarımızı da kurban vermemeliyiz. Çünkü biz hepimiz kardeşiz. Bu birlikteliğe ve kardeşliğimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Ülke genelinde artan terör olaylarına karşı 2 milyon iş yerine üzerinde "Hepimiz kardeşiz" yazılı afiş asacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Palandöken, yaşanan acılar karşısında kardeşliğe zarar verilmemesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TESK'ten 2 Milyon İş Yerine 'Hepimiz Kardeşiz' Afişi - Son Dakika


Advertisement