THY'nin Yer Hizmeti Şirketi Tgs'de 78 Kişinin İş Akdine Son Verildi - Son Dakika
Ekonomi

THY'nin Yer Hizmeti Şirketi Tgs'de 78 Kişinin İş Akdine Son Verildi

THY\'nin Yer Hizmeti Şirketi Tgs\'de 78 Kişinin İş Akdine Son Verildi

Darbe girişimi sonrası pek çok kamu kurum ve kuruluşunda çok sayıda görevden alma ve uzaklaştırmalar yaşanırken, Türk Hava Yolları 211 çalışanın iş akitlerinin son verilmişti.

30.07.2016 11:52

Darbe girişimi sonrası pek çok kamu kurum ve kuruluşunda çok sayıda görevden alma ve uzaklaştırmalar yaşanırken, Türk Hava Yolları 211 çalışanın iş akitlerinin son verilmişti.

THY'nin ardından bugün de yer hizmeti şirketi Turkish Ground Services (TGS)'de işten çıkartmalar başladı. TGS yetkilileri, çeşitli birimlerde görev yapan ve FETÖ Terör örgütüne bağlantıları olduğu gerekçesiyle 78 personelin iş akidleri fesh edildiğini söylediler. Şirkette işten çıkarılmaların daha da artacağı öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi THY'nin Yer Hizmeti Şirketi Tgs'de 78 Kişinin İş Akdine Son Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement