Tivibu, yeni Spor Paketi'ni kullanıcıya sunuyor - Son Dakika
Ekonomi

Tivibu, yeni Spor Paketi'ni kullanıcıya sunuyor

Tivibu, yeni Spor Paketi\'ni kullanıcıya sunuyor

Türk Telekom'un sunduğu yeni Tivibu Spor Paketi, zengin spor içeriklerinin yanı sıra çocuk ve belgesel kanallarını izleyicilerle buluşturuyor.

16.04.2021 09:49  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom'un sunduğu yeni Tivibu Spor Paketi, zengin spor içeriklerinin yanı sıra çocuk ve belgesel kanallarını izleyicilerle buluşturuyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Tivibu, Aile, Sinema ve Süper paketlere ek olarak izleyicilere sunduğu yeni Spor Paketi ile futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin spor içerikleri sunacak.

Tüm sporseverlere hitap eden Tivibu Spor Paketi'nde ulusal kanallar, çocuk ve belgesel kanalları da aynı pakette izleyicilere sunuluyor.

Tivibu Spor kanallarında ING Basketbol Süper Ligi, EuroCup, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Basketbol Şampiyonlar Ligi, FA Cup, Community Shield, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupa, Belçika, İskoçya, Hollanda futbol ligleri yayınlanıyor.

Tivibu'lu sporseverler yeni pakette S Sport ve EuroSport kanalları üzerinden İngiltere Premier Lig, Bundesliga, NBA, Formula1, Portekiz Ligi, NFL, MotoGP, Wimbledon, Roland Garros, US Open ve Avustralya Open Grand Slam Turnuvalarını da takip edebilecek.

Tivibu'nun sporseverler için sunduğu yeni Spor Paketi, hem Tivibu Ev hem Tivibu Go'da yer alıyor.

Bu sayede spor tutkunları diledikleri zaman akıllı telefonlardan, tabletlerden, bilgisayarlardan veya smart TV'lerden karşılaşmaları takip edebiliyor.

Tivibu Ev için aylık 29,90 TL den başlayan fiyatlarla, Tivibu Go için ise aylık 10,90 TL'ye spor paketine abone olunabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tivibu, yeni Spor Paketi'ni kullanıcıya sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ORHAN AHLATLI : Rusya Ligini izlemek izlemek istiyorum 0 0 Yanıtla
  • ORHAN AHLATLI : 0 0 Yanıtla
  • İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı
    13:05 İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı

    İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısı sonrası ortaya çıkan gerilim nedeniyle borsalarda iniş çıkışların meydana gelmesiyle, uzmanlar gerilime rağmen altına rağbetin arttığını belirtti. Türkiye'deki borsaların kapalı olduğu Ramazan Bayramı tatili sürecinde altın gramı 3 bin lira seviyelerine kadar çıktı. İran-İsrail gerilimi ve Ortadoğu'daki savaşın etkisiyle altına talep artarken, sarrafiye ürünlerinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor.

  • Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi
    12:49 Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi

    Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Azerbaycanlı ve Türk sigortacıların katılımıyla düzenlenen Insurtech Zirvesi'ne Azerbaycan Dijital Kalkınma ve Ulaştırma Bakanı Reşat Nebiyev, Azerbaycan Merkez Bankası Başkanı Taleh Kazımov ve iki ülkenin sigorta şirketlerinin yetkilileri katıldı. Etkinlikte, finans ve sigorta sektörlerinde dijital transformasyonun önemi vurgulandı ve Türkiye'nin sigorta sektöründeki tecrübesinin Azerbaycan'a katkı sağlayacağı belirtildi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı
    12:29 Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı

    Av sezonunun son günlerinde Karadeniz somonu ve istavrit balığı bol miktarda avlanırken, fiyatlar düştü. Karadeniz somonunun kilogramı 120 liraya, istavritin kilogramı ise 50 liraya kadar düştü. Deniz canlılarının popülasyonunun artması ve nesillerin korunması amacıyla konulan 4.5 aylık endüstriyel avlanma yasağı dün itibariyle başladı.

  • Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği
    12:29 Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği

    Samsun Gastronomisi Tanıtın ve Tadım Ekinliği'nde şehrin lezzetleri protokol ve davetlilere sunuldu. Samsun'un yöresel lezzetleri ve coğrafi işaret tescilli tatları tanıtıldı.


Advertisement