'Türk Kahvesi İçiyorum, Kahveme Sahip Çıkıyorum' Projesi - Son Dakika
Ekonomi

'Türk Kahvesi İçiyorum, Kahveme Sahip Çıkıyorum' Projesi

Geleneksel kahve kültürüne, değerlerine sahip çıkmak adına düzenlenen 'Türk kahvesi içiyorum, kahveme sahip çıkıyorum' projesi başlayacak.

13.01.2012 15:39

Geleneksel kahve kültürüne, değerlerine sahip çıkmak adına düzenlenen 'Türk kahvesi içiyorum, kahveme sahip çıkıyorum' projesi başlayacak.

Türkiye'nin önde gelen, halkın sevdiği, kendi dalında başarılı 11 ünlü isim, Sertap Erener, Haldun Dormen, Kerem Görsev, Ali Sunal, Kadir Doğulu, Ayşegül Aldinç, Ali Kırca, Saba Tümer, Nevra Serezli, Fuat Güner, Ebru Akel, Zeynel Abidin Ağgül'ün kamerasının önüne geçerek 'Türk khvesi içiyorum, kahveme sahip çıkıyorum' diyecek.

Atıl Kutoğlu tarafindan

Türk Kahve Derneği yararına tasarlanan Türk kahvesi fıncanları, Karaca Porselen tarafından üretildi.

Selçuklu motiflerlerinden esinlenerek hazırlanan fincanlar turkuvaz ve mor olarak, iki farklı renkte konukların beğenisine sunulacak.

Türk kahvesine sahip çıkmak ve yurtdışında Türk kahvesini tanıtmak amacı ile başlatılan projenin tanıtım gecesi 17 Ocak Salı günü seçkin 400 davetlinin katıldığı gecede Adile Sultan Saray'ında yapılacak.

Gecede, iş ve sanat camiasindan bir çok seçkin konuk yer alacak. Gecenin onur konuğu ise Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Avusturya Prensesi Camilla Von Habsburg olacak.. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi 'Türk Kahvesi İçiyorum, Kahveme Sahip Çıkıyorum' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement