Türk Kızılayı'na Ait Araçların Kasko ve Trafik Sigortası Yaptırılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türk Kızılayı'na Ait Araçların Kasko ve Trafik Sigortası Yaptırılacak

Türk Kızılayı\'na Ait Araçların Kasko ve Trafik Sigortası Yaptırılacak
01.11.2013 11:44

Türk Kızılayı'na ait araçların ve araç donanımlarının kasko ve trafik sigortası işi ihale usulü ile yaptırılacak.

Türk Kızılayı'na ait araçların ve araç donanımlarının kasko ve trafik sigortası işi ihale usulü ile yaptırılacak. İhaleye katılacak firmaların ihale zarflarını en geç 18 Kasım Pazartesi gününe kadar vermiş olmaları gerekecek.

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü'nün kasko ve trafik sigortasına ilişkin ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Türk Kızılayı'na ait araçların ve araç donanımlarının kasko ve trafik sigortası ilanen ihale edilerek kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yaptırılacak. Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az yüzde 3'ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte verecekler. İhaleye ait şartnameler İstanbul ve Ankara Müdürlüklerinden 100 TL karşılığında temin edilebilecek. Firmaların ihale zarflarını en geç 18 Kasım günü saat 10. 00'a kadar Genel Müdürlük İdari İşler Evrak Birimine vermiş olmaları gerekecek. 2 Nolu "Teklif ve Teminat Mektubu" zarfı 19 Kasım günü saat 14.30'da Genel Müdürlüğünün Toplantı Salonunda açılacak.

-YAP-İŞLET-DEVRET MODELİ İLE İHALE YAPILACAK-

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, İstanbul'un Fatih ilçesi, Hobyar Mahallesi'ndeki, kayıtlı taşınmazın üzerindeki kargir hanın (Eminönü İş Hanı) Yap-İşlet-Devret modeli ile ihalesini yapacak. Firmalar, teklifleri ile birlikte 24 yıllık kira bedelleri baz alınarak bulunacak ortalama yıllık kiranın yarısı kadar (1/2) geçici teminatı verecekler. İhaleye ait şartnameler 750 TL karşılığında temin edilebilecek. Firmaların ihale zarflarını en geç 02 Aralık günü saat 11.30'a kadar vermiş olmaları gerekecek. 2 Nolu "Teklif ve Teminat Mektubu" zarfı 03 Aralık 2013 günü saat 14.30'da Şube Başkanlığı Toplantı Salonunda açılacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Türk Kızılayı'na Ait Araçların Kasko ve Trafik Sigortası Yaptırılacak - Son Dakika


Advertisement