Uluslararası Denizcilik Fuarı Kayıtları Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Uluslararası Denizcilik Fuarı Kayıtları Başladı

Uluslararası Denizcilik Fuarı Kayıtları Başladı

14’üncü Uluslararası Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı ve Konferansı 21-24 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek.

03.01.2017 11:04

14'üncü Uluslararası Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı ve Konferansı 21-24 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Fuara katılmak isteyen ziyaretçilerin çevrimiçi başvuru yapmaları gerekiyor.

14'üncü Uluslararası İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı ve Konferansı (Exposhipping EXPOMARITT) 21-24 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuara katılmak isteyen ziyaretçilerin ücretsiz olarak fuara ve konferansa giriş yapabilmeleri için önceden internet sitesi üzerinden çevrimiçi kayıt olmaları gerektiğini belirtilirken, katılımcılara yüzde 50 indirimli, inovatif fikri olanlara ise ücretsiz stand alanı verileceği açıklandı.

14'üncü kez düzenlenecek olan Uluslararası Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı UBM çatısı altında başta İMEAK Deniz Ticaret Odası olmak üzere Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği, Gemi Sanayicileri Derneği, Yunanistan Deniz Ticaret Odası, Innovation Norway, İhracatçılar Birliği, Gemi Brokerları Derneği, Türk Deniz Eğitim Vakfı, Türk Armatörler Birliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası ve Gemi Mühendisleri Odası'nın destekleriyle düzenlenen Uluslararası Exposhipping EXPOMARITT İstanbul, Pendik'de gerçekleştirilecek.

Fuarda 40'dan fazla ülkeden, 600'den fazla markayı temsilen 200'ün üzerinde katılımcıyı; toplamda 50'den fazla ülkeden yaklaşık 10 bin denizcilik profesyonelini ağırlamayı hedeflediklerini belirten UBM EMEA Türkiye Proje Danışmanı Esin Aslıhan, "Fuarımızda çok sayıda yenilik var. Hatta bu yenilikler katılım aşamasında başlıyor. Bu kapsamda küçük ölçekli denizcilik firmalarına 'New Market', yaratıcı fikirleri olan girişimcilere ise 'İnovasyon' adı altında iki yeni pavilyon oluşturduk. New Market pavilyonunda Türkiye'de faaliyet gösteren ve üretim yapan firmalara temel stant paketinde metrekare başına yüzde 50 indirim uygulayacağız. Toplam 150 metrekare ayıracağımız inovasyon (Mucitler) pavilyonu ise ücretsiz bir alan. Burada özellikle Denizcilik Okulları'nda okuyan ve sektör ile ilgili inovatif fikirleri olan gençlerimizi bekliyoruz" dedi.

Aslıhan, sözlerini şöyle tamamladı: "14'üncü Uluslararası Exposhipping EXPOMARITT İstanbul ziyaretçilerinin ise ücretsiz olarak fuara ve konferansa giriş yapabilmeleri için önceden internet sitesi üzerinden çevrimiçi kayıt olmaları gerekiyor". - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Uluslararası Denizcilik Fuarı Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement