Vakıfbank ve PTT Emekliler İçin İşbirliği Yaptı - Son Dakika
Ekonomi

Vakıfbank ve PTT Emekliler İçin İşbirliği Yaptı

Vakıfbank ve PTT Emekliler İçin İşbirliği Yaptı

Vakıfbank ve PTT'nin yaptığı işbirliği protokolüne göre, emekli maaşını PTT'den alan SGK emeklileri ve PTT personeli, 20 bin TL'ye kadar 60 aya varan vadelerde masrafsız VakıfBank'tan taksitli ihtiyaç kredisi kullanabilecek VakıfBank, tüm...

22.05.2013 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank ve PTT'nin yaptığı işbirliği protokolüne göre, emekli maaşını PTT'den alan SGK emeklileri ve PTT personeli, 20 bin TL'ye kadar 60 aya varan vadelerde masrafsız VakıfBank'tan taksitli ihtiyaç kredisi kullanabilecek VakıfBank, tüm bireysel müşterilerine taksitli ihtiyaç kredisi alanında, Türkiye'nin her yerinde hizmet verebilmek için PTT ile işbirliği yaptığını açıkladı. Böylelikle PTT'den emekli maaşını alan SGK emeklileri ve PTT personelinin, yaklaşık 2 bin PTT işyerinden, 20 bin TL'ye kadar 60 aya varan vadelerde masrafsız olarak VakıfBank'tan taksitli ihtiyaç kredisi kullanabileceği belirtildi.

İşbirliği protokolün imzalandığı toplantıda konuşan VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, PTT ile önemli avantaj sağlayacak bir işbirliğini hayata geçirdiklerini belirterek, işbirliğinin detaylarını şöyle açıkladı:

-"2 MİLYON EMEKLİNİN İHTİYAÇLARINA DESTEK OLMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"-

"Artık maaşını PTT aracılığıyla alan SGK emeklileri ile PTT personeli için tüm PTT işyerleri, ihtiyaç kredisi alabilecekleri VakıfBank şubeleri haline geliyor. PTT'nin yurt çapındaki 2 bine yakın PTT işyerinden bu ürünü sunarak yaklaşık 2 milyon emeklinin daha kolay bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamasına destek olmayı amaçlıyoruz. İşbirliğimiz çerçevesinde tüm kredi başvuru, onay, teslim ve geri ödeme süreçleri PTT işyerleri üzerinden gerçekleştiriliyor. Müşterilerimiz kampanya süresince 20 bin TL'ye kadar ve 60 aya varan vadelerde masrafsız olarak bu krediden yaralanabilecekler."

Aydoğan, 2013'ün ilk 3 ayı itibariyle toplam taksitli ihtiyaç kredileri miktarının 10.6 milyar TL'yi aştığını sözlerine ekledi.

-"PROTOKOL İMZALADIK"-

PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural ise, PTT olarak 173 yıllık tecrübe ve birikime sahip olduklarını söyledi. VakıfBank ile dostluklarının 2004 tarihinden itibaren devam ettiğini belirten Tural, "Taraflar arasında işbirliğinin genişlemesi, müşteri beklentilerinin karşılanması amacıyla kredi talep eden PTT personeline ve maaşını PTT'den alan emekli müşterilere, ürünün pazarlamasının yapılması, başvurunun alınması ve kullandırmasına aracılık edilmesi için VakıfBank ile bir protokol daha imzaladık" dedi.

-PTT'DEN TAKSİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KULLANMA KOŞULLARI-

-Emekli maaşını PTT'den alan SGK emeklileri ve PTT personeli, yalnızca nüfus cüzdanı fotokopileriyle başvuruda bulunabilecek.

-PTT işyerlerinden 20 bin TL'ye kadar ve 60 aya varan vadelerde masrafsız olarak taksitli ihtiyaç kredisi kullanılabilecek.

-Başvurular, hızlı bir şekilde VakıfBank sistemi tarafından değerlendirilerek onaylanacak.

-Daha sonra, gerekli dokümanları imzalayan müşteri, kredisini anında nakit olarak PTT işyerlerinden alabilecek.

-Kredi kullandırımı gibi kredi geri ödemeleri de PTT işyerlerinden gerçekleştirilebilecek. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Vakıfbank ve PTT Emekliler İçin İşbirliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement