Vatandaş Sorumluları Bilmek İster - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vatandaş Sorumluları Bilmek İster

Vatandaş Sorumluları Bilmek İster
14.09.2012 13:54

TÜSİAD YİK toplantısında Boyner, "Sorumlularını bilmek ister vatandaş... Susmak da istemez. Ne darbe dönemlerindeki gibi atanmışların, ne de kendi oyuyla seçilenlerin onu susturmasını hiç istemez" diye konuştu.

TüSİAD YİK toplantısında Boyner, " Uludere'de ne olduğunu anlamak, Afyon'daki patlamanın sebeplerini öğrenmek, sorumlularını bilmek ister vatandaş... Susmak da istemez. Ne darbe dönemlerindeki gibi atanmışların, ne de kendi oyuyla seçilenlerin onu susturmasını hiç istemez" diye konuştu.

"Buyurganlığın bir kez daha ülkemizdeki idare anlayışına hakim olmasından ürküyoruz" diyen Boyner, "Vatandaşların taleplerinin sindirilmesi kabul edilemez. Demokrasilerde işler böyle yürümez, yürüyemez. Biz bunu kabul edemeyiz" dedi.

Kaynak: TheLira.com

Son Dakika Ekonomi Vatandaş Sorumluları Bilmek İster - Son Dakika


Advertisement