Viop'ta Endeks Kontratı Güne Düşüşle Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Viop'ta Endeks Kontratı Güne Düşüşle Başladı

Viop\'ta Endeks Kontratı Güne Düşüşle Başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) Ekim vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,40 düşüşle başladı.

09.09.2014 09:24

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) Ekim vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,40 düşüşle başladı.

Açılışta en yüksek 101.900 puanı gören endeks kontratı, şu dakikalarda önceki kapanışın yaklaşık 400 puan altında 101.500 puan seviyelerinde dengelendi. Endeks kontratı, dün en yüksek 102.575 puanı gördükten sonra kazançlarını geri vererek düşüşe geçmiş ve günü yüzde 0,12 değer kaybıyla 101.925 puandan tamamlamıştı.

Analistler, endeks kontratının 102.500 seviyesinin güçlü direnç konumunda olduğunu belirterek, düşüşün devam etmesi durumunda ise 100.700 seviyesinin destek olarak izleneceğini kaydediyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Viop'ta Endeks Kontratı Güne Düşüşle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement