Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) şubat vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne dünkü kapanışa göre yaklaşık yüzde 1,50 oranında düşüşle başladı.
Açılışta en yüksek 83.425 puanı gören endeks kontratı, önceki kapanışa göre yaklaşık 1.300 puanlık düşüşle 82.100 - 82.300 puan aralığında dengelendi. Endeks kontratı, dün 84.700 puana kadar yükselse de bu seviyeden gelen satışlarla günü 83.525 puandan tamamlamıştı.
Analistler, endeks kontratında 84.800 puanın güçlü direnç konumunda olduğunu belirterek, 81.900 seviyesinin ise destek olarak takip edileceğini kaydediyor. - İstanbul
Son Dakika › Ekonomi › Viop'ta Endeks Kontratı Güne Yüzde 1,50 Düşüşle Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?