
Yatırım ve emeklilik fonlarının ilk derecelendirme sonuçları ekim ayında Finnet portallarında yayımlanmaya başlayacak.
Finnet açıklamasında, yatırım ve emeklilik fonlarının derecelendirmelerinin ekim ayında açıklanmaya başlayacağı, yatırım ve emeklilik fonları derecelendirilmesinin Türkiye'de ilk defa Finnet tarafından SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme AŞ'ye yaptırıldığı bildirildi.
SAHA, yatırım fonlarına 5 yıldızlı puanlar vererek, fonların sıralamasını gerçekleştiriyor. Sayıları 700'e yaklaşan fonların yıldızla derecelendirilmesi, performanslarının yatırımcılar tarafından izlenmesini de kolaylaştıracak. Bundan sonra fonların derecelendirme sonuçları ve gelişim seyri izlenerek öne çıkan fonlar rahatlıkla takip edilebilecek.
Fon getiri ve risklerinin kolay ve kullanışlı bir biçimde ölçülüp sıralanmasını sağlayan fon derecelendirme sonuçları, aylık olarak yayımlanacak.
Muhabir: Ümit Çevik
Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL
Son Dakika › Ekonomi › Yatırım ve Emeklilik Fonlarının Derecelendirme Sonuçları Ekimde Açıklanacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.