Yeni asgari ücrete Bedri Usta da tepki gösterdi: Kurban olayım rakamı artırın - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yeni asgari ücrete Bedri Usta da tepki gösterdi: Kurban olayım rakamı artırın

25.12.2024 09:17

22 bin 104 TL olarak açıklanan yeni asgari ücret rakamına ünlü kebapçı Bedri Usta da tepki gösterdi. Çalışanlarıyla birlikte bir video yayımlayan Bedri Usta "Kurban olayım, daha tam imzalamamışken artırabiliyorsanız artırın" dedi.

2025 yılı için asgari ücret 22 bin 104 TL olarak açıklanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan da yüzde 30'luk artış için "Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" mesajı yayımladı.

Yeni asgari ücret için belirlenen rakam tepkileri de beraberinde getirirken ünlü kebapçı Bedri Usta da bir video yayımlayarak eleştirilerde bulundu.

"DAHA TAM İMZALANMAMIŞKEN ARTIRIN"

Çalışanlarıyla birlikte kamera karşısına geçen Bedri Usta "Kurban olayım, daha tam imzalamamışken artırabiliyorsanız artırın" dedi.

Son Dakika Ekonomi Yeni asgari ücrete Bedri Usta da tepki gösterdi: Kurban olayım rakamı artırın - Son Dakika


Advertisement