Yeni Okul Sezonunda Öğrencileri Sevindirecek Kampanya - Son Dakika
Ekonomi

Yeni Okul Sezonunda Öğrencileri Sevindirecek Kampanya

Yeni Okul Sezonunda Öğrencileri Sevindirecek Kampanya

Yeni eğitim yılı hazırlıklarının yapıldığı bugünlerde okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen öğrenciler ve velilere yönelik kampanyalar ön plana çıkıyor.

11.09.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni eğitim yılı hazırlıklarının yapıldığı bugünlerde okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen öğrenciler ve velilere yönelik kampanyalar ön plana çıkıyor. Bimeks, Eylül ayı boyunca Intel işlemcili Notebook alanlara yüzde 5 Bipara hediye ediyor.

Yeni okul sezonunun başlamasına sayılı günler kala okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen öğrenciler ve velilere yönelik kampanyalar öne çıkıyor. Bu kampanyalardan biri de Bimeks'e ait. Firma Eylül ayı boyunca Intel işlemcili Notebook alanlara yüzde 5 Bipara hediye ediyor.

Düzenledikleri kampanya ile öğrencileri eğitim süreçlerinde teknoloji kullanmaya teşvik ettiklerini söyleyen Bimeks'in Portföy Yönetimi Bölümü'nden Alparslan Akgümüş, "Amacımız, okulların açılış döneminde müşterilerimize Bipara avantajını sunarak, alacakları Notebook'la birlikte kazanacakları yüzde 5 Bipara ile fazladan bir ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak" dedi.

Kampanyanın eylül ayının sonuna kadar süreceğini ifade eden Akgümüş, "Bimeks'in hem masaüstü hem de taşınabilir bilgisayar portföyü çok geniş. Bu kampanya boyunca da birçok Intel işlemcili Notebook, Bimeks mağazalarında ve internet sitesinde öğrencileri bekliyor olacak. Öğrenciler, her bütçeye uygun fiyatlarla ve yüzde 5 Bipara avantajıyla beğenilerine sunduğumuz Notebook avantajlarından mutlaka faydalansınlar" diye konuştu.

BİPARA NEDİR?

Bimeks'e özel para birimi olan Bipara değer olarak Türk Lirası'na eşittir (1 Bipara=1 TL). Kazanılan Bipara'lar, müşteri hesabında otomatik olarak birikir ve alınan ürün ile birlikte verilen Bipara'nın kişinin hesabına işlenmesi için başka bir işlem yapmaya gerek kalmaz. Bimeks'in kayıtlı müşterilerinin faydalanacağı bu avantajlar ile kişi ihtiyaç duyduğu ürünleri biriken Bipara'ları ile satın alabilir. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Yeni Okul Sezonunda Öğrencileri Sevindirecek Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement