Baharın yaklaşmasıyla birlikte yaz meyveleri tezgahlardaki yerini alırken, kilosu 150 TL olan yeşil erik, piyasada 160 TL'den satılan çeyrek altın ile yarışıyor.
Manav Mehmet Özbey, 10 gün önce tezgahlarda yer almaya başlayan yeşil eriğin, kilosunun 150 TL'den satıldığını söyledi.
100'ER GRAMLIK PAKETLERDE SATILIYOR
Özbey, "Kilosu 150 TL'den satılan eriği kilo ile satmak mümkün olmadığından 100'er gramlık paketler halinde satıyoruz" dedi.
ÇAĞLA FİYATLARI DÜŞTÜ
Bahar mevsiminin simge meyvelerinden olan çağla ise, geçtiğimiz yıllara göre 10 gün önce tezgahlarda yerini aldı. Kayısı çağlasının kilogram fiyatı 10 TL'den, badem çağlası 5 TL'den ve nektari çağlası ise 4 TL'den satışa sunuluyor.
Son Dakika › Ekonomi › Yeşil Erik, Çeyrek Altına Yaklaştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.