Türkiye'nin ilk toplu konut projesi Saraçoğlu Mahallesi aslına uygun olarak yenilendi - Son Dakika
Emlak

Türkiye'nin ilk toplu konut projesi Saraçoğlu Mahallesi aslına uygun olarak yenilendi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ni aslına uygun olarak yenilediklerini açıkladı. Proje kapsamında 119 konut, 104 dükkan, 164 ofis ve iş yeri, 387 bağımsız bölüm ve 155 odalı otel ile 3 bini aşkın ağaç ve biyolojik gölet yer alıyor. Konutlar yakında Emlak Konut tarafından satışa sunulacak.

01.08.2023 13:15

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ni aslına uygun olarak yeniledik dedi.

Bakan Özhaseki, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ni aslına uygun olarak yeniledik. 2016 yılında başlattığımız koruma, yenileme ve yaşatma projesiyle 125 bin metrekare alana sahip Saraçoğlu Mahalle'miz yeniden Ankara'nın göz bebeği ve cazibe merkezi oluyor. 119 konut, 104 dükkan, 164 ofis ve iş yeriyle birlikte toplam 387 bağımsız bölüm ve 155 odalı otel ile 210'u tescilli 3 bini aşkın ağacı ve biyolojik göletiyle sağlıklı, güvenli ve yeşil bir hayat alanını Ankaralı hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Konutlar, Emlak Konut tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacaktır ifadelerine yer verdi.

Özhaseki, Saraçoğlu Mahallesi'nin son halini gösteren videoyu da Twitter hesabından paylaştı. (DHA)

Türkiye\'nin ilk toplu konut projesi Saraçoğlu Mahallesi aslına uygun olarak yenilendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Emlak Türkiye'nin ilk toplu konut projesi Saraçoğlu Mahallesi aslına uygun olarak yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement