Aksayan Metro Seferine Alkışlı Protesto - Son Dakika
Genel

Aksayan Metro Seferine Alkışlı Protesto

Aksayan metro seferine alkışlı protesto Metro arıza yaptı binlerce vatandaş istasyonlarda mahsur kaldı Bursa'da metro seferleri arıza nedeniyle aksadı, vatandaş alkışla tepki gösterdiBURSA - Bursa'da metro seferleri bir saat aksadı, istasyonu dolduran vatandaşlar geç gelen metroyu...

07.10.2017 11:06

Aksayan metro seferine alkışlı protesto

Metro arıza yaptı binlerce vatandaş istasyonlarda mahsur kaldı

Bursa'da metro seferleri arıza nedeniyle aksadı, vatandaş alkışla tepki gösterdi

BURSA - Bursa'da metro seferleri bir saat aksadı, istasyonu dolduran vatandaşlar geç gelen metroyu alkışlayarak tepki gösterdi.

Bursa'da cumartesi sabahı işe gitmek için Bursaray metro seferlerini bekleyen vatandaşlar gelmeyen metro yüzünden ateş püskürdü. Şehreküstü metro istasyonunda bekleyen çok sayıda vatandaş işlerine geç kaldıklarını belirterek güvenliklerle tartıştı. Yaklaşık bir buçuk saatlik beklemenin sonunda gelen metroyu alkışlayarak tepki gösteren vatandaşlar, Şehreküstü istasyonundan Kültürpark istasyonuna kadar gidileceğini ve orada tekrar aktarma yapılacağını öğrenince çileden çıktı. Kalabalık yüzünden metro istasyonları adım atılmaz hale gelirken vatandaşlar sosyal medya üzerinden de tepkilerini dile getirdi. Metro seferlerinin ne zaman normale döneceği henüz belirlenemedi.

Gökdere Metro İstasyonunda bekleyen bir vatandaş," Bursa halkı olarak tek ulaşım yolumuz metro 08: 05 de Arabayatağı istasyonunda bindik tren bir istasyon sonra arıza yaptı. Daha sonra hiç bir tren gelmedi. 2-3 defa karşıya git gel yaptırdılar. 9: 30 a kadar bekledik bir buçuk saat sonra tren geldi. Binemedik çok kalabalıktı trene binerken de çok sıkışıyoruz tren seferleri bire düşmüş" dedi. Tepki gösteren vatandaşlar metro seferlerinin bir an önce normale dönmesini istediklerini belirtti.

Aksayan Metro Seferine Alkışlı Protesto
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Aksayan Metro Seferine Alkışlı Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement