Bakan Osman Aşkın Bak, özel bireylerle horon oynadı - Son Dakika
Genel

Bakan Osman Aşkın Bak, özel bireylerle horon oynadı

Bakan Osman Aşkın Bak, özel bireylerle horon oynadı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Düzce ziyaretinde özel bireylerin halk oyunları eğitimine katılarak, onlarla birlikte horon oynadı. Ankara'da yapılacak özel bir etkinliğe çocukları davet edeceklerini belirten Bakan Bak, özel bireylere destek veren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye de teşekkür etti.

25.02.2024 12:50  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Osman Aşkın Bak, özel bireylerle horon oynadı

DÜZCE - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Düzce ziyaretinde özel bireylerin halk oyunları eğitimine katılarak, onlarla birlikte horon oynadı.

Düzce'de gençlik ve spor alanındaki yatırımları incelemek üzere şehre gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ilk olarak Düzce Valiliği'ni ziyaret etti. Burada gerçekleştirilen koordinasyon toplantısının ardından Bakan Osman Aşkın Bak, Kiremitocağı Mahallesi'nde bulunan gençlik merkezine geçti. Burada okçularla buluşan Bak, daha sonra özel bireylerden kurulu olan halk oyunları ekiplerinin çalışmalarını inceledi.

Öğrencilerin horon teptiğini gören Osman Aşkın Bak, kendisi de araya girerek özel bireyler ile uzun süre horon tepti. Ankara'da yapılacak özel bir etkinliğe çocukları davet edeceklerini belirten Bakan Bak, özel bireylere destek veren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye de teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bakan Osman Aşkın Bak, özel bireylerle horon oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement