Saadet Partili Belediye Başkan Adayının Mitingini 1 Kişi Dinledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Saadet Partili Belediye Başkan Adayının Mitingini 1 Kişi Dinledi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Saadet Partili Belediye Başkan Adayının mitingini 1 kişi dinlediBİLECİK - Bilecik'te bir partinin belediye başkan adayının mitingini sadece 1 kişi dinlerler, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Saadet Partili Belediye Başkan Adayının mitingini 1 kişi dinledi

BİLECİK - Bilecik'te bir partinin belediye başkan adayının mitingini sadece 1 kişi dinlerler, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, Bilecik'in Yenipazar ilçesinde meydana geldi. Saadet Partisi'nin Yenipazar Belediye Başkan Adayı Nureddin Şirin, seçime saatler kala ilçe meydanında bir konuşma yaptı. Elinde mikrofonla ilçe halkına seslenen ve projelerini açıklayana Şirin'i kahvede oturan bir kişi dinlerken, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Kaynak: İHA