Sakarya'da 'Demokrasi Nöbeti' İkinci Günde de Devam Ediyor - Son Dakika
Genel

Sakarya'da 'Demokrasi Nöbeti' İkinci Günde de Devam Ediyor

Sakarya'da 'Demokrasi nöbeti' ikinci günde de devam ediyor Nöbette STK temsilcileri açıklama yaptıSAKARYA - Sakarya'da 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünün yıl dönümü vesilesiyle Demokrasi Meydanında 'Demokrasi Nöbeti' ikinci gününde de devam ediyor.

13.07.2017 00:07

Sakarya'da 'Demokrasi nöbeti' ikinci günde de devam ediyor

Nöbette STK temsilcileri açıklama yaptı

SAKARYA - Sakarya'da 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünün yıl dönümü vesilesiyle Demokrasi Meydanında 'Demokrasi Nöbeti' ikinci gününde de devam ediyor. Nöbette STK temsilcileri açıklama yaptı.

15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünün yıl dönümünde Sakarya'da bir dizi etkinlik düzenleniyor. Başlayan etkinliklerde Demokrasi meydanında 'Demokrasi Nöbeti' yoğun katılımla devam ediyor. Mehteran takımının gösterimi ile başlayan program Kuran-ı Kerim okunmasıyla devam etti. Nöbette Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri bir açıklama yaptı.

Bostancı: "FETÖ en büyük zararı dinimize vermiştir"

Demokrasi Nöbetinde bir konuşma yapan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Bostancı, "Bu yıl dönümünü şanlı bayrağımızın altında özgür olarak kutlayabiliyorsak onlara minnet borçluyuz. İnşallah Allah hem dünyada hem de ahirette mükafatlarını verecektir. Bu FETÖ en büyük zararı dinimize vermiştir. Hırsızlık çok kötü bir şeydir. Bunlar hırsızlığın en kötüsü olan din hırsızlığını yaptılar. Bunlar FETÖ ele başısını masum, hatasız, günahsız bir insan saydılar" dedi.

Aydın: "15 Temmuz şanlı bir tarihtir"

İHH Sakarya İl Temsilcisi Sebahattin Aydın ise yaptığı açıklamada, "Bir topluluğu millet haline getiren en önemli faktör aynı duygular etrafında kenetlenmektir. Aynı 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi. Bizler bugün Anadolu topraklarına sıkıştırılmış dün ise kafkasyan balkanlara, asyadan afrikaya yayılmış bir medeniyetin çocukları olarak 15 Temmuz gecesi rabbimizin gönlümüzden korkuyu söküp almasıyla hepimiz evlerimizden şahadet arzusuyla Türküyle, Kürdüyle, lazı, çerkeziyla meydanlara çıktık. Ancak 249'muza şahadet nasip oldu. 15 Temmuz şanlı bir tarihtir" diye konuştu

Konuşmaların devamında STK temsilcileri tek tek açıklama yaptı.

Sakarya\'da \'Demokrasi Nöbeti\' İkinci Günde de Devam Ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Sakarya'da 'Demokrasi Nöbeti' İkinci Günde de Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement