Son dakika haberi... Çocuklarının geleceğini düşünen aileler, kendi sağlıklarını hiçe saydı - Son Dakika
Genel

Son dakika haberi... Çocuklarının geleceğini düşünen aileler, kendi sağlıklarını hiçe saydı

Bir son dakika haberine göre Çocuklarının geleceğini düşünen aileler, kendi sağlıklarını hiçe saydı Sınav sırasında korona unutuldu, sosyal mesafe hiçe sayıldı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için okullara akın eden aileler, korona virüsü unuttu.

06.09.2020 10:20  Güncelleme: 17:55

Çocuklarının geleceğini düşünen aileler, kendi sağlıklarını hiçe saydı

Sınav sırasında korona unutuldu, sosyal mesafe hiçe sayıldı

BURSA - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için okullara akın eden aileler, korona virüsü unuttu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2020 İOKBS Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavı tüm yurtta ve yoğun katılım ile gerçekleşti. Sınavda 4 ) seçenekli 100 soru sorulup, adaylara 120 dakika süre verildi. Sınava girecek olan çocuklar sabahın erken saatlerinde gelip sınava girecekleri okulların önünde bekledi. Çocuklarını getiren veliler ise sınav esnasında dışarıda heyecanla çocuklarının sınavdan çıkmalarını bekledi. 2 saat süren sınav sonrası çıkan çocuklarını almak isteyen aileler, okulların kapılarına akın etti. Biranda koronayı unutan büyükler sosyal mesafeyi hiçe saydı.

Manzara karşısında hem polis hemde okuldaki görevliler sık sık aileleri uyardı. Ancak aileler yine bildiklerini okudu.

Son dakika haberi... Çocuklarının geleceğini düşünen aileler, kendi sağlıklarını hiçe saydı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Son dakika haberi... Çocuklarının geleceğini düşünen aileler, kendi sağlıklarını hiçe saydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement