Tekirdağ) - Feyzioğlu'ndan Yeni Anayasaya Zehir Benzetmesi - Son Dakika
Genel

Tekirdağ) - Feyzioğlu'ndan Yeni Anayasaya Zehir Benzetmesi

(TEKİRDAĞ) Feyzioğlu'ndan yeni anayasaya zehir benzetmesiTEKİRDAĞ (İHA) - Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çorlu Şubesi tarafından düzenlenen Anayasa Değişikliği konulu toplantıya konuşmacı olarak katıldı.

23.02.2017 11:18

(TEKİRDAĞ) Feyzioğlu'ndan yeni anayasaya zehir benzetmesi

TEKİRDAĞ (İHA) - Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çorlu Şubesi tarafından düzenlenen Anayasa Değişikliği konulu toplantıya konuşmacı olarak katıldı. Tıklım tıklım dolu salona alkışlar eşliğinde giren Feyzioğlu yeni anayasaya zehir benzetmesi yaptı.

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen programda konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, yaptığı konuşmada anayasa değişikliği ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Salonu dolduranlara neden hayır demeleri gerektiğini anlatan Feyzioğlu, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandumda oylanacak olan anayasa değişikliğine zehir benzetmesi yaptı.

Sahnede konuşma yaptığı sırada eline aldığı bir bardak sudan bir yudum içen Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, daha sonra anayasa değişikliğinin her bir maddesini zehre benzeterek değişim maddelerini saydı ve her madde için suya bir damla mürekkep damlattı.

Anayasa değişiklik maddelerinin bir bölümünü sıraladıktan sonra siyaha boyanan suyu salona gösteren Feyzioğlu, bu suyu içer misiniz diye sordu? Salondan hayır yanıtı alan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğu: "Çağdaş uygarlığı birlikte kucaklayalım diyen evlatlarının hazırladığı bu tertemiz suyu hep birlikte içeceğiz" dedi.

Konuşmasının sonunda salonda bulunanlarla birlikte İzmir Marşı'nı seslendiren Metin Feyzioğlu salondan geldiği gibi alkışlarla uğurlandı.

Tekirdağ) - Feyzioğlu\'ndan Yeni Anayasaya Zehir Benzetmesi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Tekirdağ) - Feyzioğlu'ndan Yeni Anayasaya Zehir Benzetmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement