10'uncu Evlilik Yıldönümünde Düğün Sürprizi - Son Dakika
Güncel

10'uncu Evlilik Yıldönümünde Düğün Sürprizi

10\'uncu Evlilik Yıldönümünde Düğün Sürprizi

Tokat'ta 35 yaşındaki Ercan Öztürk ve aynı yaştaki eşi Ayşe Öztürk, 10'uncu evlilik yıl dönümünü düğünle kutladı.

05.09.2013 12:46

Tokat'ta 35 yaşındaki Ercan Öztürk ve aynı yaştaki eşi Ayşe Öztürk, 10'uncu evlilik yıl dönümünü düğünle kutladı.

Müzik öğretmeni Ercan Öztürk, 10 yıl önce dünyaevine girdiği eşi Ayşe Öztürk'e, evlilik yıldönümü kutlaması için hediye yerine farklı bir fikri olduğunu ve yeniden düğün yapmak istediğini söyledi. Eşinin teklifini duyunca şaşıran Ayşe Öztürk ise daha sonra teklifi kabul etti. Ardından Öztürk çifti, düğün davetiyesi hazırlayarak yakın arkadaşlarına ve akrabalarına dağıttı. Kentte düğün salonunu tutan çift, gelin ve damatlıklarını giyip, çocukları 6 yaşındaki Emre ile 4 yaşındaki Fatih Ege ile birlikte salono geldi.

NİKAH KIYILDI

Ardından ise daha önceden hazırlanan plan çerçevesinde sembolik nikah işlemine geçildi. Ayşe Öztürk, nikah memuru olarak koltuğa oturan bir davetlinin, "Mutlulukta ve sağlıkta, iyi ve kötü günde kocanın yanında olacağına, bir gün bile olsa ona olan güvencinden şüphe etmeyeceğine, pahalı hediyeler istemeyeceğine, bilgisayarı ile ilgilendiği zaman o bilgisayarı kafasına geçirmek yerine sadece fişini çekeceğine, sinemaya gitmek yerine DVD izleyelim dediğinde ona anlayış gösterip yemeği dışarıdan söyleyeceğine, ona anlamsız gelen dizileri seyrederken onu da seninle birlikte Behlül'ü izletmeye zorlamayacağına, değerli şahitlerin huzurunda söz verip, Sayın Ercan Öztürk'ü eşin olmaya kabul ediyor musun?" sorusuna, "Evet" diye cevap verdi.

Damat Ercan Öztürk ise "Mutlulukta ve hüzünde, iyi günde kötü günde, ayakkabıcıda çantacıda, AVM'lerde tur atarken 'Yeter artık' diye bağırmayacağına, arada sırada olsa da hediyeler alacağına, televizyon ve bilgisayardan daha fazla zamanı eşine ayıracağına, ona karşı hiçbir zaman 'Haklıyım' demeyeceğine söz verip, tüm şahitlerin huzurunda Ayşe Öztürk'ü eşin olmaya kabul ediyor musun?" sorusuna, "Hayırlısıyla evet" cevabını verdi. Bunun üzerine nikah memuru, "10'uncu yılında ikinci kez olunca ister istemez düşünüyor insan" diye espri yaptı.

DAVETLİLER ŞAŞIRDI

Damat Ercan Öztürk, evlilik yıl dönümünde eşine karşı unutulmaz bir hediye vermek için bu programı düzenlediğini söyleyerek, "Bir yüzükten daha değerlidir böyle şeyler. Zaten evlendiğimiz yıldan itibaren böyle bir düşüncem vardı. Tabii bunun stresi de oldu, neredeyse bir düğün yapmış kadar stres yaşadım. Bir tek takı merasimi olmadı. Onu da zaten istemedik, bu bir eğlence diye" dedi. Davetiyeleri dağıttıkları arkadaşlarının çok şaşırdığını söyleyen Öztürk, "2 tane erkek çocuğumuz olduğundan dolayı sünnet düğünü mü dediler. Dedik ki, 'Hayır yok evleniyoruz' Daha sonra çok şaşırdılar" diye konuştu.

Ayşe Öztürk ise eşinin teklifine oldukça şaşırdığını daha sonra ise kabul ettiğini söyledi.

Öztürk çifti ve davitliler sembolik nikahın ardından müzik eşliğinde eğlendi. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 10'uncu Evlilik Yıldönümünde Düğün Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement