101 yaşındaki yaşlı kadına doğum günü sürprizi - Son Dakika
Güncel

101 yaşındaki yaşlı kadına doğum günü sürprizi

101 yaşındaki yaşlı kadına doğum günü sürprizi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 101 yaşındaki Hacer Çelik'e doğum günü pastası yaptırarak, yaşlı kadının doğum gününü kutladı.

26.04.2021 21:23  Güncelleme: 00:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

101 yaşındaki yaşlı kadına doğum günü sürprizi

BURDUR - Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 101 yaşındaki Hacer Çelik'e doğum günü pastası yaptırarak, yaşlı kadının doğum gününü kutladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Armağan İlci Mahallesinde yaşayan 101 yaşındaki Hacer Çelik'e sürpriz doğum günü ziyaretinde bulundu. Sürpriz pastayı veren Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz "Hacer teyzemiz bugün 101 yaşına giriyor. Allah nice yaşlar versin. Biz de teyzemize bir sürpriz yapalım, duasını alalım ve yaş gününü kutlayalım dedik. Biz toplum olarak büyüklerimize saygı duymak zorundayız. Allah onlara sağlık, sıhhat versin" dedi.

Uzun yaşamanın sırrının olmadığı ifade eden Hacer Çelik ise Başkan Ercengiz'e sürpriz pasta için teşekkür ederek, "Uzun yaşamanın sırrı olmaz kimseye de bir şey tavsiye edilmez. Allah'ın verdiği ömrü yaşıyorum. Çok şükür bana sağlıklı ve uzun bir ömür verdi. Sizlere de nasip etsin" diye konuştu.

101 yaşındaki yaşlı kadına doğum günü sürprizi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 101 yaşındaki yaşlı kadına doğum günü sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement