Verdikleri poz bomba! Filenin Sultanları'na yabancı damat mı geliyor? - Son Dakika
Son Dakika Logo

Verdikleri poz bomba! Filenin Sultanları'na yabancı damat mı geliyor?

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Verdikleri poz bomba! Filenin Sultanları\'na yabancı damat mı geliyor?

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız isimlerinden Derya Cebecioğlu'nun, Halkbank'a transfer olan Bulgar smaçör Denislav Bardarov ile yakınlaştığı iddia edildi. Cebecioğlu'nun Bulgaristan-Makedonya maçını tribünden takip etmesi ve maç sonunda Bardarov'u tebrik etmesi aşk söylentilerini güçlendirdi. İkiliden konuya ilişkin henüz açıklama gelmedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Derya Cebecioğlu, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Milli voleybolcunun, bu sezon Halkbank'a transfer olan Bulgar smaçör Denislav Bardarov ile yakınlaştığı öne sürüldü.

MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Derya Cebecioğlu'nun geçtiğimiz gün oynanan Bulgaristan- Makedonya karşılaşmasını tribünden takip ettiği belirtildi. Cebecioğlu'nun Bardarov'un forma giydiği karşılaşmayı yerinden izlemesi, ikili hakkındaki aşk iddialarını beraberinde getirdi.

MAÇ SONUNDA TEBRİK ETTİ

Karşılaşmanın ardından Cebecioğlu'nun Bulgar smaçörü tebrik ettiği ifade edildi. İkilinin sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başlaması da dikkat çekti.

Verdikleri poz bomba! <a class='keyword-sd' href='/filenin-sultanlari/' title='Filenin Sultanları'>Filenin Sultanları</a>'na yabancı damat mı geliyor?

Cebecioğlu'nun maçı tribünden izlemesi, karşılaşmanın ardından Bardarov'u tebrik etmesi ve sosyal medyadaki karşılıklı takipleri aşk söylentilerinin kısa sürede gündeme gelmesine neden oldu. Taraflardan iddialara ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Buda haber mi Allahım rızası için Allahım islah etsin ???? 1 1 Yanıtla
    Tılsım Avcısı. Tılsım Avcısı.:
    Islah olacak ne var bunda Yunus efendi... Allah mesut etsin de , geç.... 1 0
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.