112 Ekibine Saldırıya Tepki - Son Dakika
Güncel

112 Ekibine Saldırıya Tepki

112 Ekibine Saldırıya Tepki

Samsun'da eşini darp eden bir kişinin, olay yerine giderek yaralı kadına müdahale etmek isteyen 112 ekibine saldırmasına tepkiler sürüyor.

15.05.2013 18:27

Samsun'da eşini darp eden bir kişinin, olay yerine giderek yaralı kadına müdahale etmek isteyen 112 ekibine saldırmasına tepkiler sürüyor.

Olay, Anadolu Mahallesi Görsel Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Barış K. (23) eşi Gamze K.'yi (19) darp edince olay yerine ambulans sevk edildi. 112 ekibi darp sonucu yaralanan kadını hastaneye götürmek isterken öfkeli koca eşine saldırıyı ambulansta sürdürdü. Bu sırada darp sonucu sağlık memuru Adem Altunışık da yaralandı.

Samsun İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, 112 ekibinin uğradığı saldırıya tepki gösterdi. Müdür Köksal, "Bugün 112'de çalışan arkadaşlarımıza istemediğimiz bir saldırı meydana gelmiştir. İnşallah bunlar son olur diyoruz. Saldırıya uğrayan arkadaşımızın hastanede tedavisi yapıldıktan sonra kendileri psikolojik olarak çöküntü yaşadığı için nöbetten çıkarıp evine istirahate gönderdik. İnşallah bu olay son olur diyorum. Vatandaşlarımızdan tek dileğimiz sağlık çalışanlarına sahip çıksınlar. Sağlık çalışanlarının hepsi vatandaşımızın sağlığı için cansiperane ellerinden geleni yapıyorlar. Bu tür saldırıyla arkadaşlarımız maruz kaldığında müdürlüğümüzde görevli avukat arkadaşlarımız bu olayın sonuna kadar takipçisi oluyor. Sağlık çalışanlarına saldırınlar da cezalarını alıyorlar. Vatandaşımızın da ceza almasını istemiyoruz, sağlık çalışanlarının da saldırıya uğramasını istemiyoruz. İnşallah Türkiye'de ve Samsun'da bu tür saldırı olayları sona erecek. Sağlık çalışanına yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 112 Ekibine Saldırıya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement