13 Yıl Önce Öldürülen Ağabeyinin Katilinin Bulunmasını İstiyor - Son Dakika
Güncel

13 Yıl Önce Öldürülen Ağabeyinin Katilinin Bulunmasını İstiyor

13 Yıl Önce Öldürülen Ağabeyinin Katilinin Bulunmasını İstiyor

KAYSERİ'de 13 yıl önce öldürülen 22 yıllık devlet memuru Orhan Uçar'ın kardeşi Mustafa Kemal Uçar, aile olarak cinayetin bu güne kadar çözülememesinden rahatsızlık duyduklarını belirterek, "Katil ya da katiller elini, kolunu sallayarak geziyor.

13.12.2016 15:04

KAYSERİ'de 13 yıl önce öldürülen 22 yıllık devlet memuru Orhan Uçar'ın kardeşi Mustafa Kemal Uçar, aile olarak cinayetin bu güne kadar çözülememesinden rahatsızlık duyduklarını belirterek, "Katil ya da katiller elini, kolunu sallayarak geziyor. Son günlerde faili meçhul cinayetleri çözen emniyetimizden bu cinayeti de çözmesini istiyoruz" dedi.

Kayseri'de Erciyes Vergi Dairesi'nde memur olarak çalışan 3 çocuk babası 43 yaşındaki Orhan Uçar, Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi'nde Refika Küçükçalık İlköğretim Okulu yakınındaki bir elektrik trafosu yanında 22 Aralık 2003'te ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede Uçar'ın başından tek kurşunla vurularak öldüğü ortaya çıktı. Çevrede de bira şişeleri ve boş mermi kovanlarının olduğu belirtildi. Aradan geçen yıllara rağmen cinayetin hala aydırlanıtamadığını ve faili meçhul kaldığını ifade eden Uçar'ın kardeşi Mustafa Kemal Uçar, "Ağabeyim Vergi Dairesi'nde memurdu. İş yerinden bir akşam çıkıyor ve saat 23.00 sıralarında bu olay meydana geliyor. Bizim kimseyle düşmanlığımız yok. Bir hasmımız yok. Bu nedenle ailece, çevre olarak kafamızda soru işaretleri var. Neden, niye oldu? Bu nedenle aydınlatılmasını istiyoruz. Polis başarılı ve güzel çalışmalar yapıyor, faili meçhul cinayetlerin aydınlatıldığını basından takip ediyoruz, okuyoruz. Bizlere de yardımcı olsunlar. Ağabeyimin katillerinin bulunmasını istiyoruz" dedi.

Kayseri'de esnaflık yapan Mustafa Kemal Uçar, cinayetin faili meçhul kalıp, ilgili soruşturma dosyasının zaman aşımına uğramasını istemediklerini ifade etti. Uçar, bu konuda BİMER'e de başvurduklarını ve başvurularına, "olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği" yönünde ilgili kurumlarca verilen cevapların kendilerine iletildiğini de ifade etti. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 13 Yıl Önce Öldürülen Ağabeyinin Katilinin Bulunmasını İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement