15 Yaşındaki Çırak Kızı Pazarladığı İleri Sürülen Kuaför Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

15 Yaşındaki Çırak Kızı Pazarladığı İleri Sürülen Kuaför Tutuklandı

15 Yaşındaki Çırak Kızı Pazarladığı İleri Sürülen Kuaför Tutuklandı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, bir kuaför yanında çalışan 15 yaşındaki çırağı iş adamına para karşılığında pazarladığı iddiasıyla tutuklandı.

07.09.2015 17:27  Güncelleme: 18:43

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, bir kuaförün yanında çalışan 15 yaşındaki çırağı bir iş adamı pazarladığı iddiasıyla hakkında dava açıldı. Dava kapsamında kuaför tutuklanırken işadamı küçük kızın yakınlarının polise başvurusu ardından yurt dışına gitti.

'CİNSEL İSTİSMAR' SUÇLAMASIYLA DAVA AÇILDI

Pamukova Cumhuriyet Savcılığı tarafından '15 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla yürütülen ve Sakarya 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iddianamesi kabul edilen olay, Pamukova ilçesinde oldu.

AĞABEYİYLE BERABER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAŞVURDU

İlçede Ayşegül K.'nin işletmeciliğini yaptığı kuaförde çalışan 15 yaşındaki R.D., ağabeyi ile birlikte geçen Mart ayında Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek çalıştığı kuaför salonunda işyeri sahibi Ayşegül K.nin kendisini işadamı Y.İ.'ye pazarladığını öne sürdü.

"KABUL ETMEME RAĞMEN BENİMLE BİRLİKTE OLDU"

R.D. ifadesinde, babasının cezaevinde olduğunu, geçen yıl okulların kapanmasından sonra A.K.nin sahibi olduğu kuaförde çalışmaya başladığını belirterek, şöyle konuştu:

"Kuaför A.K. yanıma gelerek, 'İyi bir işadamı var. seninle birlikte olmak, ilişkiye girmek istiyor. Çok para kazanırsın. Ne dersin?' dedi. Kabul etmedim. Bu konuşmanın üzerinden yarım saat geçtikten sonra, daha önce hiç görmediğim işadamı Y.İ. kuaför salonuna gelerek, benimle birlikte oldu. Daha sonraları da bir iki kez da beraber oldu."

KUAFÖR TUTUKLANDI, İŞ ADAMI YURT DIŞINA ÇIKTI

Pamukova Cumhuriyet Savcısı Hasibe Coşkun tarafından yürütülen soruşturmada sosyal uzman desteğiyle ifade veren 15 yaşındaki R.A'nın ifadesi sonrasında yanında çalıştığı kuaför Ayşegül K., geçen Haziran ayında sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Suçlanan işadamı Y.İ. ise, soruşturma sürerken yurt dışına çıktığı için ifadesi alınamadı.

ŞÜPHELİLERİN TELEFONLARI DİNLEMEYE ALINDI

Davada küçük kızın avukatlığını üstlenen Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan ve Avukat Elif Erdem Düzgün soruşturmanın derinleştirilmesini istedi. Şüphelilerin telefonları dinlemeye alındı ve telefon kayıtları istendi.

KUAFÖR İŞ ADAMININ AİLE DOSTLARI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Y.İ.'nin ifadesi yurt dışında olduğu için alınamazken, küçük kıza fuhuş yaptırdığı öne sürülen kuaför Ayşegül K. kendisine yöneltilen suçlamaları reddederek Y.İ.'nin kendilerinin aile dostları olduğunu söyledi.

İŞ ADAMI FİLDİŞİ SAHİLLERİ'NE GİTTİ

Bu arada davada kuaförde çalışan küçük kıza cinsel istismarda suçlanan işadamı Y.İ. ise, soruşturmadan 2 hafta sonra Fildişi Sahilleri'ne gitti. İş adamının bu ülkede yatırımları bulunduğu belirtildi.

40 YIL HAPİS İSTEMİ İLE DAVA AÇILDI

Sakarya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde önümüzdeki günlerde görülecek davada yanında çalışan kıza cinsel istismara yönlendirdiği iddia edilen Kuaför Ayşegül K. için 40 yıla varan hapis cezası istemi ile dava açıldı.

İŞ ADAMININ YAKINLARI SUÇLAMALARIN KOMPLO OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Fildişi Sahili'nde bulunan işadamı Y.İ. için de, '15 yaşından küçük kıza cinsel istismar' suçlamasından 40 yıla varan hapis cezası istendi. Bu arada işadamının yakınları ise suçlamaların komplo olduğunu iddia etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Yaşındaki Çırak Kızı Pazarladığı İleri Sürülen Kuaför Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • gul: Kızım yasin kaç senin hadi böyle birşey bir defa oldu niye ikinci üçüncü defa olmasını bekliyor sun neden başından şikayetçi olmadin 30 0 Yanıtla
  • TTTAAARRREEEBBB: iş adamının yakınları bu işi paralele bağlamazlarsa iyidir :) 23 2 Yanıtla
  • hano: yinemi sakarya 2 19 Yanıtla
  • Si: Biraz çelişkili ifade ilk gün aklın neredeydi 12 4 Yanıtla
  • AHİRBABA: ALLAH BELASINI VERSİN 16 0 Yanıtla
  • Memet emmi polis: Sakarya tam da bu işlerin yeri onu bize sor sen. Insanı da bu karakterde. 1 14 Yanıtla
  • kus: Mikrop hayvan bunlar insan degil hayvanda olamazkar 14 1 Yanıtla
  • İSLAM: iş adamını ve satanı kıssasa kıssas uygulansın yada idam edilsin 14 0 Yanıtla
  • cem: senin gibi kadının ben çok istiyosan sen vereydn 12 0 Yanıtla
  • klasik: turk zihnıyeti şaşılacak durum yok 7 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement