18. Dosso Dossi Fashion Show - Son Dakika
Güncel

18. Dosso Dossi Fashion Show

18. Dosso Dossi Fashion Show

Ünlü top model Shayk: "(Defiledeki elbisesindeki yırtıklara ilişkin) Sizleri şaşırtmak için yaptığım bir şeydi, tabiki bir kaza, tahmin ediyorum ki çok hoşunuza gitmiştir"

06.06.2014 17:21

Ünlü top model Irina Shayk, defilede elbisesindeki yırtıkların hatırlatılması üzerine "Sizleri şaşırtmak için yaptığım bir şeydi, tabiki bir kaza, tahmin ediyorum ki çok hoşunuza gitmiştir" dedi.

18. Dosso Dossi Fashion Show kapsamında Antalya Expo Center'da hazırlanan "sonbahar temalı" podyuma çıkan ünlü top model Shayk, defile sonrası düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Dosso Dossi Fashion Show kapsamında ikinci kez podyuma çıktığını belirten Shayk, firma tarafından hamam organizasyonuna katıldığını söyledi. Shayk, "Türk yiyeceklerini ve hamamı çok seviyorum" ifadesini kullandı.

Gittiği yerlerde Türk hamamını anlatacağını dile getiren Shayk, "Onlara Türk hamamını götüremeyeceğim ama görmeleri için Türkiye'ye gelmelerini önereceğim" diye konuştu.

Gazetecilerin, elbisesinin yırtık olarak podyuma çıktığını hatırlatması üzerine Shayk, "Sizleri şaşırtmak için yaptığım bir şeydi, tabiki bir kaza, tahmin ediyorum ki çok hoşunuza gitmiştir" şeklinde konuştu.

Podyumdaki "sonbahar" temalı atmosferden memnun kaldığını anlatan Shayk, ortamın, performansına da olumlu yansıdığını kaydetti.

Türk modasını çok beğendiğini, Türk kadınlarını da çok şık gördüğünü ifade eden Shayk, Türk modasının tanıtımına katkıda bulunduğu için memnun olduğunu söyledi.

Güzelliğinin sırlarının sorulması üzerine Shayk, kendisinin de kusursuz olmadığını, sabah kalktığında şu anda gözüktüğü gibi görünmediğine dikkati çekti.

"Tavsiyem çok zayıflamayın, yemeye devam edelim"

Shayk, Türk yemeklerinin kilo aldırdığının belirtilmesi üzerine, tatlıyı, özellikle kadayıfı çok sevdiğini vurguladı. Erkeklerin zayıf kadınlardan hoşlanmadığını düşündüğünü dile getiren Shayk, "Sizlere tavsiyem çok zayıflamayın, yemeye devam edelim ama sporu unutmayalım" dedi.

Türkiye'de bulunmaktan memnun olduğuna işaret eden Shayk, sanatçılardan Demet Akalın'ı beğendiğini kaydetti. Çocukluğunda da Antalya'ya geldiğini bildiren Shayk, "Dün denize girdim, sahili gezdim. İşlerim nedeniyle yarın Antalya'dan ayrılmak zorundayım" diye konuştu.

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Erarslan ise ünlü bir modelin bu tür etkinliklere canlılık kattığını söyledi.

Toplantı sonrası Irina Shayk, Eraslan ve gazetecilerle özçekim yaptı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 18. Dosso Dossi Fashion Show - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement