2. Ordu Komutanının İlk Ziyareti Malatya Valiliğine - Son Dakika
Son Dakika Logo

2. Ordu Komutanının İlk Ziyareti Malatya Valiliğine

2. Ordu Komutanının İlk Ziyareti Malatya Valiliğine
28.08.2014 16:53

2. Ordu’nun yeni komutanı Korgeneral Adem Hududi, ilk resmi ziyaretini Malatya Valisi Vasip Şahin’e yaptı.

2. Ordu'nun yeni komutanı Korgeneral Adem Hududi, ilk resmi ziyaretini Malatya Valisi Vasip Şahin'e yaptı.

30 Ağustos tarihi itibariyle Orgeneralliğe terfi edecek olan ve son YAŞ kararları ile 2. Ordu Komutanlığı görevine atanarak görevi devir alan Korgeneral Adem Hududi, Valilik girişinde Vali Vasip Şahin tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Vali Vasip Şahin, Korgeneral Hududi'nin Malatya'da yeni göreve başladığını belirterek, "Tebrik ediyorum. İnşallah Malatya çalışma hayatının güzel bir bölümü olur. Malatyalıların sıcak misafirperverliğinde, ev sahipliğinden ziyadesiyle memnun olacaklardır. Kendilerine görev sürelerince başarılar diliyorum. Dolayısıyla sıkıntısız, kazasız, belasız başarılı bir görev dönemi olur. Bizde vilayet olarak 2. Ordu Komutanlığımızın her türlü ihtiyacında sıkıntısında bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada yanlarında olmaya gayret edeceğiz" dedi.

Korgeneral Hududi, Vali Şahin'e teşekkür etti.

Bu arada, 2. Ordu Komutanlığı görevine başlayan Korgeneral Hududi, Suriye ve Irak'taki gelişmeler ile barış sürecindeki gelişmeleri askeri çalışmalar kapsamında bölgede yakından takip edecek ilk isim olacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 2. Ordu Komutanının İlk Ziyareti Malatya Valiliğine - Son Dakika


Advertisement