'2011 Yılı Faaliyet Raporu' - Son Dakika
Güncel

'2011 Yılı Faaliyet Raporu'

\'2011 Yılı Faaliyet Raporu\'

Beylikdüzü Belediyesi '2011 Yılı Faaliyet Raporu' onaylandı.

03.04.2012 16:00

Beylikdüzü Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı 1. Oturumu yapıldı. Toplantıda 2011 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy çokluğuyla onaylandı.

Beylikdüzü Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı 1. Oturumu tüm meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda 2011 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi ve Encümen Üyeleri ile Komisyon Üyelerinin seçimi oldu.

Beylikdüzü Belediyesi Encümen Üyeliklerine Halim Yıldırım, Metin Soğuksu ve Veli Özdemir seçildiler. İmar Komisyonu, Harita Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Tarife Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu, Gençlik ve Spor Komisyonu, Kültür ve Turizm Komisyonu, Trafik ve Ulaşım Komisyonu üyelikleri de mecliste yapılan açık oylama ile belirlendi.

Meclis toplantısının en önemli maddelerinden biri de 2011 Yılı Faaliyet Raporu'nun görüşülüp karara bağlanması oldu. Faaliyet raporu kitapçıklar halinde tüm meclis üyelerine dağıtılırken, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun rapor hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Vatandaş odaklı belediyecilik

Göreve geldiklerinden bu yana yapılan hizmetlerle Beylikdüzü halkının desteğini kazandıklarını dile getiren Başkan Uzun, "Görevimiz vatandaşın her derdine deva olabilmek. Bizim belediyecilik anlayışımız her zaman vatandaş odaklı! Hizmetlerimizi halkımız ile birlikte belirleyerek yapıyoruz" diye konuştu.

Faaliyet Raporu oylaması, oy çokluğu ile meclisten geçti. Meclisin diğer maddelerinin de belediye meclis üyeleri tarafından karara bağlanmasının ardından Beylikdüzü Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı 1. Oturumu son buldu. Nisan Ayı 2. Oturumunun 6 Nisan Cuma günü saat 15:00'te yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '2011 Yılı Faaliyet Raporu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement