2013 Arda Kanpolat Oyunculuk Ödülü" Sahibini Buldu - Son Dakika
Güncel

2013 Arda Kanpolat Oyunculuk Ödülü" Sahibini Buldu

2013 Arda Kanpolat Oyunculuk Ödülü" Sahibini Buldu

Hayata 25 yaşında veda eden tiyatro oyuncusu Arda Kanpolat anısına ailesi tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen ''Arda Kanpolat Oyunculuk Ödülü'' sahibini buldu.

14.02.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayata 25 yaşında veda eden tiyatro oyuncusu Arda Kanpolat anısına ailesi tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen "Arda Kanpolat Oyunculuk Ödülü" sahibini buldu.

Kanpolat ailesi tarafından karşılanan 5 bin dolar karşılığı Türk lirası ile "Arda Kanpolat Oyunculuk Ödülü" belgesinden oluşan ödül, doğru tanımlanan bir sanat kültürü oluşturmayı, bu yönde genç tiyatro sanatçılarını desteklemeyi ve oyunculuk alanında özendirici etki yaratmayı hedefliyor.

Sevda Şener, Ayşegül Yüksel, Lemi Bilgin, Ayfer Kanpolat, Yücel Kanpolat, Akif Yeşilkaya ve Mustafa Kayabaşı'ndan oluşan jüri, 1 Haziran 2012-15 Temmuz 2013 tarihlerinde görev aldıkları oyunlara göre değerlendirme yaparak, ödülün Muhammed Çakay ile Mustafa Tolga Pancaroğlu arasında paylaştırılmasına karar verdi.

Ödül, Akün Sahnesi'nde 21 Şubat Cuma günü saat 20.00'de "Çehov Makinası" oyununun gösteriminden önce verilecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2013 Arda Kanpolat Oyunculuk Ödülü' Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement